Regija

Pobjednik Armagedona Marko Ostanek borit će se protiv ponajvećeg srpskog talenta

Marko Ostanek
 

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
Borac iz Ban Teama nastupit će na FNC-ovoj priredbi koja će se održati u Osijeku

Organizatori FNC-a potvrdili su još jedan ''superfight'' za priredbu koja će se 04. prosinca održati u Osijeku. Radi se ujedno i o finalu druge sezone FNC Armagedon turnira, no program neće činiti samo finala turnira, nego i takozvani ''superfightova''. Danas je službeno objavljeno kako će Marko Ostanek (4-1-0) i Nikola Joksović (7-0-0) odmjeriti snage u jednom od takvih mečeva.

Hrvatski borac Marko Ostanek pod povećalo regionalne MMA javnosti došao je u prvoj sezoni Armagedona. Majstor partera iz dvorane Bernarda Bana pružio je tri sjajna nastupa u protekloj sezoni, a sva tri protivnika završio je submissionom. Naročito dobar meč odradili su Ostanek i Kosić u finalu velter kategorije. Nakon uraganskog početka od strane Kosića, Ostanek je ostao pribran i na koncu je ugušio Jakoba u drugoj rundi. Borba protiv Joksovića, bit će prvi Ostanekov nastup nakon četvrtog mjeseca i meča s Kosićem.

Nikola Joksović s druge strane izuzetno je opasan i talentiran borac koji dolazi iz Srbije. Sedam profesionalnih mečeva odradio je 27-godišnjak iz dvorane Car Dušan Silni, a svih sedam puta slavio je prekidom. Pobjeđivao je Joksovića poznata regionalna imena kao što su Marko Radaković i Bojan Kosednar, a trenutno posljednji nastup je u šestom mjesecu ove godine. Nikola je u sklopu Megdan Fighting 9 priredbe savladao Marka Varđana.

U svakom slučaju, obojicu talentiranih boraca čekaju teški ispiti. Ostanek je oduševio mnoge svojim izvedbama na Armagedonu, no Joksović također oduševljava svojim nastupima i zasigurno planira ostati neporažen. Definitivno jedan od uzbudljivijih mečeva koji su organizatori priredili za odličnu priredbu koja nas čeka u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Linker
20. travanj 2024 01:15