Regija

Pogledajte kako Plazibat intervjuira Gloryjeve borce: ‘Jesi li svjestan da mi kradeš napad na titulu?‘

Alistair Overeem i Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Najbolji hrvatski kickboksač na jako humorističan način odradio je ovaj posao

Trebao je hrvatski kickboksač Antonio Plazibat danas nastupiti na spektakularnoj Glory: Collision 4 priredbi u Nizozemskoj, ali Plazibat je odbio boriti se protiv Jamala Ben Saddika za titulu privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije.

Sjajni hrvatski kickboksač proteklog mjeseca u razgovoru za Fight Site otkrio je kako on i Ben Saddik kao timski kolege ne vide smisao u borbi za privremenu titulu, jer im to ne garantira da će pobjednik postati sljedećim izazivačem za titulu koju drži Rico Verhoeven. Glory bi se i dalje mogao odlučiti za nekog drugog, a i sam Rico oteže sa svojim povratkom u Gloryjev ring. Više o Plazibatovim razlozima zbog kojih je odbio taj meč možete pročitati OVDJE.

S obzirom da mu Glory nije pronašao zamjenskog protivnika, Antonio se pojavio u nešto drukčijoj ulozi. Plaza je na jedan dan bio u ulozi reportera koji je za Gloryjeve društvene mreže intervjuirao borce koji će večeras nastupiti u Arnhemu.

Oduševio je Plazibat sve Gloryjeve fanove svojim humorom s kojim su hrvatski fanovi odavno upoznati prateći njegov YouTube kanal. Na početku videa, Plazibat je odlučio testirati ima li Petchpanomrung Kitamookao uistinu najjače ‘‘low kickove‘‘ u Gloryju. Tajlanđanin je udario Plazibata, ali naravno, kroz šalu i niti približno punom snagom.

‘‘Ne, ne, ne udara tako jako.‘‘, rekao je Antonio i zatim je odšepao dalje.

Nedugo poslije Plazibat je naišao na Sergeja Brauna, njemačkog kickboksača srednje kategorije kojeg čeka borba protiv Michaela Boapeaha iz Gane. Plazibat je za početak pitao Brauna odakle je, na što mu je on odgovorio da je iz Njemačke, a zatim je uslijedilo Plazibatovo pitanje.

‘‘Što misliš o tome što hrvatski iseljenici uzimaju radna mjesta vama u Njemačkoj‘‘, a Sergej Braun dobrano se ismijao, ali nije ništa odgovorio.

Posebno zanimljiv dio je onaj u kojem Plazibat nailazi na Sergeja Maslobojeva kojeg danas čeka meč za titulu prvaka Gloryjeve poluteške kategorije. Maslobojev i Plazibat dvaput su se međusobno borili dok je Plazibat bio poluteškaš, a u oba navrata slavio je Litavac.

‘‘Okej, sada smo ovdje s mojim najvećim neprijateljem. Tenzije su visoke. Sergej, ti si pobijedio mene dvaput, a ja sam dobio Tarika Khbabeza dvaput (Maslobojev se danas bori protiv Tarika). Što misliš?‘‘

‘‘Čovječe, ja sam borac, a ne filozof. Ne znam.‘‘, rekao je Maslobojev, a zatim je zagrlio Plazibata uz smijeh okupljenih.

Pred sami kraj ovog zabavnog videa, Plazibat je intervjuirao Alistaira Overeema s kojim bi se možda mogao i obračunati u budućnosti. ‘‘Reem‘‘ večeras predvodi event borbom protiv Badra Harija, a Plazibat je pripremio ‘‘vrlo ozbiljno pitanje‘‘.

‘‘Jesi li svjestan da mi kradeš napad na titulu?‘‘, rekao je Antonio, a Overeem se nasmijao i samo je rekao da mu je neugodno.

Kompletan Gloryjev video u kojem Plazibat obavlja ulogu reportera te intervjuira borce možete pogledati pri dnu ovog teksta. Iako je posao odradio sjajno, nadamo se kako će se što prije vratiti svom primarnom poslu te da ćemo ga gledati u ringu do kraja ove godine.

Linker
25. travanj 2024 04:45