Regija

Poznat je protivnik Marka Bojkovića na FNC 17 priredbi u Beogradu! Evo na koga ‘Skull Crusher‘ ide pred domaćom publikom

Marko Bojković i tim

 Damir Krajac/cropix
Do priredbe je ostalo točno 15 dana, tako da ukoliko već niste, požurite po svoje karte i budite dio ovog velikog MMA događaja u regiji

Dugo smo čekali vijesti koje su danas prijepodne konačno i službeno potvrđene od strane FNC organizacije. Do fenomenalnog FNC 17 u Beogradu ostalo je dva tjedna, a ono što je sve regionalne fanove zanimalo jest ime sljedećeg protivnika Marka Bojkovića. Međutim, od danas to ime više nije misterij.

Društvenim mrežama kružila su razna imena i razni protivnici, a iz FNC-a su jutros konačno potvrdili tko će to stati na crtu Marku Bojkoviću u beogradskoj Areni. Ovaj meč je Bojković najavio kao vjerojatno posljednji u Srbiji, ostavivši u tajnosti što to on i njegov tim namjeravaju u nastavku njegove karijere.

Marko će se u Beogradu boriti protiv Julia Pereire (11-4), nadimka ‘‘Tyson‘‘. S obzirom da je 10 od 11 pobjeda u karijeri ostvario nokautom, ne treba previše objašnjavati zašto je dobio takav nadimak. Inače, radi se o bivšem prvaku Jungle Fight organizacije, a borio se i u perolakoj kategoriji. Kao borac perolake kategorije je u Brazilu rangiran na 15. mjestu prema Tapologyju, dok ga Fight Matrix rangirao na 290. mjesto.

Inače, svoj posljednji meč je Pereira odradio u kickboksu, a tom prilikom je pobijedio prekidom u četvrtoj rundi. Posljednji puta u MMA-u je nastupio prošloga ljeta u Jungle Fight organizaciji, a tom prilikom je poražen od Williana Souze.

Bojković i Pereira će zasigurno pružiti atraktivan meč, tako da jedva čekamo FNC 17 u Beogradu. Do priredbe je ostalo točno 15 dana, tako da ukoliko već niste, požurite po svoje karte i budite dio ovog velikog MMA događaja u regiji.

Linker
28. svibanj 2024 08:38