Regija

Poznato je ime trećeg UFC protivnika za srpskog borca Uroša Medića

Uroš Medić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Informacija se već neko vrijeme može pronaći po forumima i društvenim mrežama

Podosta bolno prizemljenje doživio je Uroš Medić u rujnu prošle godine, kad se u svom drugom UFC nastupu, na UFC 266 priredbi, suprotstavio Jalinu Turneru. Nakon impresivnog UFC debija očekivao se dodatni napredak, ali umjesto toga je došao poraz i to na najbolniji način, prekidom u prvoj rundi.

Srpski borac koji je član Kings MMA tima shvatio je u toj borbi neke stvari, posebno ono na čemu mora posebno raditi i gdje mora napredovati ako se želi dobro predstaviti u ozbiljnijim borbama. Nema sumnje kako je dodatno povukao u dvorani i sad je spreman za novi nastup.

Već neko vrijeme mogla se na forumima i Instagramu pronaći informacija da je Medić u planu za borbu protiv Omara Moralesa. Čini se da je ta informacije bila točna, budući da je s njom u javnost sad izašao Triangle TV. Možemo pretpostaviti kako su informaciju dobili iz pouzdanog izvora.

Morales je 36-godišnji borac iz Venezuele koja je do sada u UFC-u upisao tri pobjede i dva poraza. Posljednju borbu imao je na istoj priredbi gdje i Medić te je također poražen. Njega je gušenjem u drugoj rundi zaustavio Jonathan Pearce. Morales je poput Medića svoje mjesto u promociji izborio putem Contender Series showa te je do sada pokazao neke kvalitete, no ništa što bi ga moglo učiniti elitnim borcem.

Za razliku od njega, Medić je pokazao neke izuzetno kvalitetne stvari, ali još više prostora za napredak. U ovoj borbi trebao bi imati priliku prezentirati gdje je taj napredak postigao.

Za sada nije poznato gdje i kad bi se borba mogla održati, ali možemo pretpostaviti da je u pitanju početak proljeća.

Linker
18. travanj 2024 06:50