Regija

Predstavljeno je FNC-ovo veliko pojačanje: Neporaženi srpski borac borit će se za FNC-ov pojas!

Darko Banović (lijevo) i Miljan Zdravković (desno)

 Screenshot (voyo.hr)
Neposredno nakon pobjede Darka Banovića predstavljeno je novo pojačanje vodeće regionalne MMA organizacije

Puno se "šuškalo" o velikom pojačanju FNC-a koje će biti predstavljeno na FNC 19 eventu u Puli. Dražen Forgač jednom prilikom otkrio je kako se radi o "ponajboljem srpskom mladom borcu", a danas smo konačno saznali tko je novo FNC-ovo pojačanje!

Radi se o neporaženom Miljanu Zdravkoviću (8-0), borcu koji zauzima peto mjesto u poretku izazivača unutar KSW-ove bantam kategorije. Zdravković je jedan od najvećih europskih talenata u bantam kategoriji, a unutar KSW organizacije upisao je dvije pobjede prekidom.

Neposredno nakon što je Darko Banović porazio Bartosza Wojcikiewicza u meču za prvog FNC-ovog prvaka u bantam kategoriji, u kavez je pozvan Miljan Zdravković kako bi bio predstavljen publici. Zdravkovića odmah čeka meč za titulu, a ukoliko Banović pristane, borba za pojas u bantamu održat će se na FNC 20 eventu u Zagrebu. Taj event trebao bi se održati 23. studenog (11. mjesec).

Dolazak Miljana Zdravkovića pod okrilje FNC-a samo je još jedna potvrda sjajnog rada vodeće regionalne MMA organizacije. Zdravković je borac koji bi mogao naći svoje mjesto u bilo kojoj europskoj organizaciji, ali FNC-ova publika dobit će privilegiju gledati Miljana na djelu. Meč između njega i Banovića bit će prava poslastica za MMA sladokusce.

Linker
10. rujan 2024 23:34