Regija

Rade Opačić krajem mjeseca na novom ispitu unutar borilišta ONE Championshipa

Rade Opačić

 Instagram
Nova regionalna kickboxing zvijezda aktivno će otvoriti 2022. godinu

Za 28. siječnja najavljena je priredba ONE Championship Promocije imena Only The Brave, a dio nje bit će srpski kickboksač teške kategorije, Rade Opačić. Bit će to četvrti nastup u ONE-u za borca koji je do sada jednostavno oduševio svojim nastupima te polako postaje sve veća zvijezda, kako u regiji, kao i na globalnoj kickboxing sceni.

Na priredbi koju će predvoditi borba za privremenu ONE-ovu MMA titulu teške kategorije, između Anatolyja Malykhina i Kirilla Grishenka, Opačić će nastupiti u srcu programa, a s druge strane stajat će mu albanski borac Francesco Xhaja.

Xhaja je 194 centimetra visoki borac, a taj podatak nam otkriva kako dva metra visoki Opačić neće imati suviše izraženu prednost u visini. Riječ je o borcu koji već dugo nastupa na visokoj razini, 2018. godine savladao je Mladena Kujundžića, a 2019. godine borio se za WGP titulu protiv najboljeg brazilskog teškaša, Gutta Inocentea, no izgubio je sudačkom odlukom nakon pet rundi.

Rade će u ovoj borbi tražiti potvrdu svoje kvalitete, nakon čega bi mu mogao uslijediti nastup u nekom mini turniru, bilo za izazivača ili za ONE-ovog prvaka teške kategorije. Impresionirao je do sada svojom tehnikom, a posebno ubojitim udarcima nogama te je osim što je uspješan i vrlo atraktivan borac.

Ovu priredbu, kao i svaki dosadašnji Opačićev nastup, ćemo svakako detaljno popratiti.

Linker
26. travanj 2024 14:28