Regija

Rade Opačić uskoro nastupa u Japanu! Prijenos je dostupan svima, saznajte kako možete pogledati meč

Rade Opačić

 Screenshot (youtube, One Championship)
26-godišnji srpski kickboksač danas nastavlja svoj pohod ka vrhu ONE-ove teške kategorije

Sinoć niste imali priliku uživati u UFC-ovom event, jer UFC pauzira ovaj vikend, ali danas možete donekle zadovoljiti svoje potrebe za gledanjem borilačkih poslastica. Naime, ONE Championship danas (28.1.) održava spektakularni ONE 165 event u Japanu.

Svi se dobro sjećamo nekadašnjih Pride-ovih evenata u Japanu i dobro je poznato da smo te evente gledali u ranojutarnjim terminima. Za ONE-ov event u Japanu ne možemo reći da se održava rano ujutro, jer program započinje od 9:00h. Stignete se dobro naspavati, a zatim uživati u onome što nudi najveća azijska borilačka organizacija.

Kickboksači Superlek i Takeru predvodit će priredbu, a gledat ćemo i nove nastupe Shinye Aokija, Sagea Northcutta, Yoshihira Akiyame, Garryja Tonona, Marata Grigoriana itd.

Najveći fokus ipak usmjeravamo ka borbi koja je treća po redu u sklopu ‘‘fight carda‘‘. Radi se o kickboksačkom okršaju teškaša, a snage će odmjeriti Rade Opačić i Iraj Azizpour. Srpski kickboksač Rade Opačić (18-6-0) jedan je od najboljih ONE-ovih teškaša, a unutar organizacije upisao je čak šest pobjeda i samo jedan poraz. Taj jedini poraz došao je u meču protiv Guta Inocentea, ali Opačić je poraz osvetio u šestom mjesecu prošle godine.

Danas Opačića čeka još jedan težak ispit. 35-godišnji Iranac Iraj Azizpour (19-6-0) jako je čvrst i nezgodan protivnik za bilo kojeg teškaša. Azizpour je u ONE-u ostvario tri pobjede i jedan poraz, a gubio je samo od Romana Kryklie, nominalno najboljeg ONE-ovog teškaša. Uspio je Azizpour namučiti Ukrajinca, bio je blizu pobjede u prvoj rundi, ali ipak je poražen nokautom u drugoj rundi.

Azizpour se može pohvaliti i pobjedom nad Krykliom, ali ta pobjeda datira još iz 2018. godine. Nakon toga Azizpour je dvaput gubio od sjajnog Romana, ali pobjeda nad Opačićem može mu otvoriti četvrti međusobni okršaj s Krykliom.

Vjerujemo ipak da će Rade slaviti, kako zbog tehničke nadmoći, tako i zbog prednosti u fizikalijama. Čak 12 centimetara Rade je viši od Azizpoura, a osam centimetara prednosti ima u rasponu ruku. Mlađi, je brži, perspektivniji i vjerujemo da će doći do nove pobjede.

Meč uživo možete pogledati na ONE-ovom YouTube kanalu!

Osim fantastičnog termina održavanja eventa, sjajnu vijest donosimo i u vezi samog prijenosa. Naime, Opačićev meč dio je preliminarnog programa, što znači da će njegov meč biti dostupan na ONE-ovom YouTube kanalu. Opačić i Azizpour treći po redu ući će u borilište, dakle oko 10:00h možemo očekivati meč srpskog teškaša.

Klikom na LINK možete pristupiti prijenosu uživo koji započinje od 9:00h. Preliminarni dio priredbe sačinjen je od ukupno četiri borbe, dok je za ostalih sedam mečeva potrebno platiti PPV po cijeni od 34,99 eura.

Linker
01. svibanj 2024 20:27