Regija

Rakas debitira za KSW: ‘Stroj za bonuse protiv Cro Copovog učenika‘

Michal Michalski i Aleksandar Rakas
 KSW (Instagram)
KSW 58 priredba postaje sve zanimljivija i donosi nastupe nekoliko nama vrlo poznatih imena

Još jedan hrvatski borac debitirat će ovoga mjeseca za KSW. Nedugo nakon što su za 30. siječnja potvrdili nastup Daniela Bažanta, iz poljskog su MMA giganta potvrdili da ćemo na KSW-u 58 gledati i Aleksandra Rakasa (16-7).

Jedan od najpoznatijih hrvatskih velteraša i član Cro Cop Teama svoju će petu uzastopnu pobjedu loviti protiv Poljaka Michala Michalskog (8-4).

Rakasa smo posljednji puta u akciji gledali na Pancrase 309 priredbi kada je gušenjem u drugoj rundi zaustavio Kentu Takagija. Taj meč dogodio se prije više od godinu dana, da budemo precizniji 20. listopada 2019. godine.

Trebao je Aleksandar, podsjetimo, već u idućem mjesecu iste godine debitirati za KSW (vs. Krystian Kaszubowski), ali je pred event koji su Poljaci organizirali u Zagrebu doživio ozljedu noge.

No strpljivi Rakas dočekao je svoj debi i u njemu će ga krajem mjeseca dočekati 31-godišnji poljski velteraš. Michalski je kao KSW borac na 2-2 omjeru s time da je slavio u posljednja dva nastupa (vs. Albert Odzimkowski i Savo Lazić). Michal je u tri od četiri meča pod okriljem KSW-a osvojio bonus za najbolju borbu večeri. Upravo zato su Poljaci na Instagramu ovaj dvoboj i najavili kao sudar 'stroja za bonuse i Cro Copovog učenika'.

Spomenimo i da je u originalnim planovima KSW-a protivnik Michalskog trebao biti Tomasz Romanowski, ali je on zbog ozljede morao otkazati svoj nastup.

KSW 58 - potvrđene borbe:

Salahdine Parnasse vs Daniel Torres

Szymon Kołecki vs Martin Zawada

Michal Michalski vs Aleksandar Rakas

Shamil Musaev vs Uroš Jurišić

Pawel Politylo vs Dawid Martinik

Robert Ruchala vs Daniel Bažant

Bartlomiej Kopera vs Francisco Barrio

Linker
26. travanj 2024 16:10