Regija

Ramazanov poziva Soldića da se obračunaju što prije, Dijaković uzvratio: ‘Nisi u poziciji da prozivaš‘

Murad Ramazanov

 Screenshot (youtube, Murad Ramazanov)
Neporaženi Dagestanac ne može prihvatiti činjenicu da je borba neslavno završila njegovom krivicom

Puno bijesa MMA fanova iz naše regije navukao je Murad Ramazanov zbog svog nesportskog poteza u borbi protiv Roberta Soldića. Dagestanac je Soldića pogodio nedozvoljenim udarcem koljenom u međunožje, a bio je to strašno jak udarac nakon kojeg Soldić nije mogao nastaviti borbu.

Meč je potrajao samo tri minute i svi su razočarani jer je borba upropaštena nes(p)retnim spletom okolnosti. Ramazanov je već u kavezu bio vidno frustriran činjenicom da se Soldić ne uspijeva pridići i nastaviti meč, a u jednom trenutku počeo je dobacivati ‘‘Idemo, idemo!‘‘, u želji da se nastavi meč.

‘‘Robocop‘‘ nije mogao nastaviti, a nakon borbe otkrio je kako je prolazio kroz nesnošljivu bol i nije mogao nastaviti s borbom. Fanovi Murada Ramazanova po društvenim mrežama dijele stav da je Soldić jednostavno osjetio moć Ramazanova i tražio je izlaz iz borbe, a sličnu besmislicu podijelio je i Ali Abdelaziz, Muradov menadžer i jedan od najpoznatijih MMA menadžera na svijetu.

‘‘Ti si navodno neki prvak na visokoj razini, ali tvoj govor tijela rekao je drukčije. Murad će ga izdominirati u revanšu.‘‘, poručio je Abdelaziz preko svojih društvenih mreža, a Ramazanov je podijelio njegovu objavu na svom Instagram profilu.

ONE Championship također je objavio snimku same završnice ove borbe, a Ramazanov je putem Instagrama komentirao njihovu objavu:

‘‘Hajdemo se boriti sljedećeg mjeseca u Bangkoku.‘‘, a u sklopu svog komentara označio je Roberta Soldića, Chatrija, Khabiba, Islama Makhacheva itd.

Event na koji Ramazanov cilja jest ONE on Prime Video 6, a održava se 14. siječnja (1. mjesec) sljedeće godine). Muradov komentar naišao je na pregršt odgovora. Mnoštvo je bijesnih Soldićevih fanova koji ga kritiziraju zbog nedozvoljenog udarca, a među onima koji su mu odgovorili našao se i Ivan Dijaković, Soldićev menadžer.

‘‘Nisi u poziciji da pišeš ‘borimo se u siječnju (1. mjesec)‘. Bacio si udarac koljenom iz kuta iz kojeg si mogao pogoditi samo u genitalije. Nitko nije sretan ‘no contestom‘, ali tvoja je krivica to što je borba morala biti prekinuta jer si ti pogodio koljenom u genitalije. Borba će se ponoviti što je prije moguće, u siječnju (1. mjesec), veljači ili ožujku. ONE će odlučiti kada i gdje.‘‘, napisao je Ivan u svom komentaru.

Čini se da je potez Ramazanova izazvao puno trzavica na relaciji Soldić - Ramazanov i revanš bi mogao biti puno veći i iščekivaniji od ove borbe koja je neslavno završila.

Linker
20. travanj 2024 03:15