Regija

Reljić na korak do borbe za pojas, u SBC-u debitira protiv 'Bruma' Dos Santosa! Veličković u glavnom meču večeri!

Goran Reljić i Pedro Paulo dos Santos
 SBC
SBC (Serbian Battle Championship) promocija otkrila je datum prvog meča hrvatskog MMA borca Gorana Reljića i ime njegovog sljedećeg protivnika.

Goran "Ghost" Reljić (17-8) debitirat će u SBC-ovom heksagonu 14. ožujka protiv opasnog Brazilca Pedra Paula Dos Santosa (6-9-1).

Proslavljeni hrvatski borac, s iskustvom u UFC-u, RIZIN-u i KSW-u, u kojem je bio i prvak poluteške kategorije, na korak je od borbe za novu titulu, objavio je SBC. No, prvo treba pobijediti "Bruma" Dos Santosa, kojemu će ovo biti drugi meč u srpskoj promociji nakon poraza protiv prvaka Mire Jurkovića početkom rujna jednoglasnom odlukom sudaca.

Reljić je u rujnu potpisao ugovor s novim poslodavcima. Trenutno u nizu od dvije uzastopne MMA pobjede, iz prosinca 2017. (Daniel Dorrer) i 2018. (Anđelko Kitić), a prije toga je upisao čak četiri poraza zaredom, nakon čega se okrenuo bare-knuckle boksu u kojem je odradio četiri meča.

View this post on Instagram

SBC 27 - Revenge Goran “Ghost” Reljić vs Pedro Paulo "Brum" Dos Santos Kao što je ranije najavljeno, novo elitno pojačanje u SBC redovima, veliki borac vrhunske svetske klase koji će 14. marta debitovati u SBC heksagonu - dobro poznato ime svim ljubiteljima MMA sporta, bivši UFC i Rizin borac, bivši KSW šampion u poluteškoj kategoriji, kao i Bare Knuckle Boxing (BKB) šampion, jedan od najboljih MMA boraca iz Hrvatske - Goran "Ghost" Reljić!! Goran je na korak od borbe za prestižni SBC šampionski pojas, a dobrodošlicu u najbolju regionalnu MMA organizaciju poželeće mu opasni brazilski borac, Pedro Paulo "Brum" Dos Santos! U svom drugom SBC nastupu, Brazilac želi da dokaže da može da pruži mnogo više nego kada je sudijskim odlukom u odličnoj borbi izgubio od aktuelnog SBC šampiona u srednjoj kategoriji. Želja da se oproba protiv iskusnog borca i ratnika najviše svetske klase biće mu ispunjena u drugom nastupu pod SBC okriljem, a nas očekuje još jedan internacionalni okršaj najvišeg nivoa! @goranghostreljic Vs @pedrobrummma #sbcrevenge #serbia #mma #vrbas #revenge

A post shared by SBC Revenge (@sbcrevenge) on

Na istoj priredbi debitirat će i Bojan Veličković (16-10-2) i to u glavnom meču večeri. Bivši UFC-ov borac će pokušati prekinuti niz od pet borbi bez pobjede protiv Brazilca Escleya De Arauja (5-1), koji je u SBC-u debitirao porazom nokautom u 48 sekundi od Nemanje Kovača.

Linker
19. travanj 2024 05:14