Regija

Reljić za FS: Zašto nije zadovoljan prvom ACA pobjedom, što je sve radio u SAD-u i kakvi su planovi?

Goran Reljić i Greg Jackson
 Instagram
Nakon velike pobjede ostvarene nad Carlosom Eduardom, ‘Ghost‘ odmara u svom rodnom Zadru

Nakon što je u vezi svoje debi borbe u Absolute Championship Akhmat promociji napravio nekoliko pogrešaka koje su dovele do uvjerljivog poraza, Goran Reljić napravio je neke važne životne i sportske promjene te je u drugom nastupu slavio, savladavši iskusnog Brazilca, Carlosa Eduarda, podijeljenom odlukom sudaca.

Ta pobjeda svakako bi karijeru 37-godišnjeg hrvatskog borca, s iskustvom nastupa u UFC-u (gdje je postao prvi Hrvat s bonusom za borbu večeri), KSW-u (bio je prvak i posljednji je čovjek koji je savladao Narkuna u poluteškoj), Rizinu i mnogim drugim promocijama, trebala odvesti u pravom smjeru, onom gdje mu slijede veće i važnije borbe.

Nedugo nakon nastupa, Goran se vratio u svoj Zadar, gdje će odmarati do otprilike sredine svibnja, nakon čega će se vratiti u SAD, odnosno saveznu državu Georgiju, gdje se trenutno skrasio.

Gorana smo tako kontaktirali te s njim napravili intervju u kojem smo prošli detaljnije kroz posljednju borbu, otkrili kako izgleda njegov život u Americi, ali isto tako i kako je bilo trenirati u jednoj od najvećih svjetskih dvorana, onoj Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna. Dotakli smo se tema što očekivati u budućnosti, po pitanju iduće borbe te načina na koji će njoj pristupiti, ali i toga što se promijenilo u sportu kojim se profesionalno bavi 15 godina te zašto je to po njegovom mišljenju negativna promjena.

Razgovor možete pogledati ispod teksta.

Linker
21. travanj 2024 07:46