Regija

Renan Barao demantirao da je potpisao za SBC: 'Bio sam u Srbiji samo kao gost'

Renan Barao
 screenshot/SBC
Tjedan dana nakon što je predstavljen kao senzacionalno pojačanje SBC-a (Serbian Battle Championship), nekadašnji UFC prvak Renan Barao demantirao je da je potpisao ugovor sa sve popularnijom regionalnom promocijom.

Prošlog je tjedna na posljednjoj priredbi SBC predstavio Baraoa kao posebnog gosta, Brazilac je u majici SBC-a mahnuo fanovima iz kaveza, a onda je objavljeno da je MMA veteran potpisao ugovor na više borbi i postao najveće pojačanje u rosteru SBC-a.

Nekadašnji prvak UFC-a u bantamu za brazilske je medije demantirao vijest koju su prenijeli i najpoznatiji svjetski MMA portali.

"Nisam potpisao nikakav ugovor, samo sam otišao tamo kao gost. Fotografirao sam se jer sam bio dio priredbe, ali ne kao natjecatelj, samo sudionik. Trenutno ne pregovaram niti s jednom promocijom. Samo treniram i organiziram neke druge stvari u životu", poručio je Barao.

Legendarni borac u karijeri je upisao 34 pobjede i devet poraza, a UFC prvak bio je od srpnja 2012. godine do svibnja 2014. kada ga je savladao T.J. Dillashaw. Do tog je poraza imao niz od čak 32 pobjede. No, u posljednjih osam borbi, kombinirajući nastupe u bantamu i perolakoj kategoriji, upisao je tek jednu pobjedu i UFC je u prosincu prošle godine odlučio kako s njim neće nastaviti suradnju.

Linker
14. travanj 2024 18:46