Regija

Satoshi Ishii debitira u profesionalnom boksu! Sredinom mjeseca bori se u Japanu

Ishii i Povetkin

 Screenshot (instagram, Satoshi Ishii)
Već više od mjesec dana je u kampu kod poznatog Ivichuka

Japansko-Hrvatski MMA borac Satoshi Ishii pred novim je izazovom u svojoj karijeri. Na svom Instagram profilu objavio je kako će sredinom mjeseca imati svoj debi u profesionalnom boksu.

Satoshi će se boriti na ‘3135FIGHT vol.3‘ priredbi, a protivnik mu je još uvijek nepoznat. Na službenoj WEB stranici organizacije cijeli ‘card‘ je popunjen osim jedne borbe i to upravo u teškoj kategoriji. Kako je tamo navedeno, ta borba bi trebala biti na četiri runde, a protivnik bi mu mogao biti Takayama Shuho.

Takayama u svojoj karijeri ima tek jedan profesionalni nastup. Tehničkim nokautom je prošle godine pobijedio Kantara Nakanoa, ali borba sa Satoshijem još uvijek nije potvrđena. No, ako se uzme u obzir Satoshijeva objava i upražnjeno mjesto na ‘cardu‘, možemo zaključiti da je upravo to Satoshijev protivnik za boksački debi.

Ishii se trenutno nalazi u Rusiji gdje je trenirao kod poznatog trenera Andreyja Ivichuka u njegovom ‘Bupas Gymu‘. Tamo je već više od mjesec dana, a bori se 14. kolovoza (osmi mjesec) u japanskom gradu Osaka.

Satoshi je nedavno imao izlet u kickboxing gdje je bio vrlo dobar u K1 turniru, gdje je ostvario tri pobjede. Nažalost, u jednoj od borbi je doživio ozljedu rebra te je bio prisiljen povući se.

Satoshiju želimo uspješan boksački debi!

Linker
24. travanj 2024 17:56