Regija

Satoshi Ishii ponovno potpisao ugovor s PFL-om, vraća se u američku promociju nakon 2019. godine

Satoshi Ishii

 Instagram, Satoshi Ishii
Odradio je tri nastupa za promociju te upisao jednu pobjedu i dva poraza

Trebao se boriti na FNC 11 eventu u Areni Zagreb protiv Carlosa Eduarda, no Satoshi Ishii zadobio je ozljedu koljena te nije mogao nastupiti u Areni Zagreb i nastaviti niz borbi u Hrvatskoj nakon pobjede na FNC 6 u Karlovcu protiv Charlieja Milnera nokautom u prvoj rundi.

Iako smo se nadali da će Ishii nastupiti u najjačoj regionalnoj promociji nekom drugom prilikom, na sreću njega i svih nas, to se ne trebalo dogoditi tako skoro jer je obznanjeno da je ponovno potpisao ugovor s PFL-om!

Ishii će se tako ponovno boriti u američkoj promociji nakon što je za njih nastupao 2019. godine te je ubilježio jednu pobjedu, protiv Ezekiela Wilyja podijeljenom sudačkom odlukom, a izgubio je od Jareda Rosholta i bivšeg polufinalnog protivnika Ante Delije, Denisa Goltsova, također sudačkim odlukama.

Trenutno nije poznato tko će biti protivnik našem 36-godišnjaku, što ćemo popratiti s velikim zanimanjem s obzirom na to da je bilo dosta otkazivanja raznim borcima zbog pada na doping testu, među kojima je i bivši osvajač i dvostruki Delijin protivnik Bruno Cappelozza.

Povodom potpisa Ishii se oglasio na Instagramu gdje se zahvalio Rayu Sefu na pruženoj prilici.

"Dargo mi je obznaniti da sam potpisao ugovor s PFL-om. Veselim se ponovno boriti u promociji, hvala Rayu Sefu što mi je pružio priliku", stoji u objavi.

Linker
15. travanj 2024 11:13