Regija

Satoshi Ishii u svom drugom nastupu u profesionalnom boksu odradio neriješen meč

Satoshi Ishii

 Instagram, Satoshi Ishii
Trenutno su nedostupne snimke sa ovog eventa, no nadamo se kako će se kroz idućih par dana moći pronaći na internetu

Jutros je Satoshi Ishii oko 5:30 ujutro prema našem vremenu odradio svoj drugi nastup u profesionalnom boksu, a protivnik mu je bio južnokorejski boksač Chang Soo Han. Nakon uspješnog debija i pobjede u prvom boksačkom nastupu, drugi je prošao nešto lošije za Satoshija.

Naime, Ishii i Han su odradili neriješen meč (39-37, 38-38, 38-38), a boksali su četiri runde. Očito nitko nije uspio uvjeriti suce da treba odnijeti pobjedu, a do bilo kakvih snimki je praktički nemoguće doći. Par dana nakon Ishiijevog posljednjeg nastupa na internetu se pojavila amaterska snimka cijelog meča, a ako to bude slučaj i ovog puta, objavit ćemo ju i mi.

Chang Soo Han je inače u istoj situaciji kao i Satoshi, te je prije ovog meča imao također jedan nastup u profesionalnom boksu i jednu pobjedu. Naravno, ne radi se o svjetskoj klasi borca što je i logično jer je Ishiiju ovo tek drugi nastup u profesionalnom boksu, no sigurni smo da je pružio odličan meč.

Satoshi inače boks trenira kod poznatog Andreja Ivičuka Bupasa, a jučer je na službenom vaganju imao nevjerojatnih 112,5 kilograma te je djelovao u najboljoj formi do sada. Prije donošenja bilo kakvih zaključaka valjalo bi prije pogledati meč, a nadamo se kako će se kroz koji dan pojaviti snimke.

Iako nije odnio pobjedu, bitno je da nije ni poražen te je svakako najvažnije iskustvo koje je dobio boreći se. Nadamo se kako će već sljedeći nastup odvesti u svoju korist, a isto tako se nadamo da ćemo ga što prije gledati u ringu ili u kavezu.

Linker
26. travanj 2024 20:54