Regija

Satoshi Ishii nikad teži na službenom vaganju: Unatoč tome prikazao zavidnu formu

Satoshi Ishii

 Instagram, Satoshi Ishii
Satoshi će sutra ujutro prema našem vremenu odraditi svoj drugi meč u profesionalnom boksu, tako da je danas odradio službeno vaganje

Satoshi Ishii sutra će odraditi svoj drugi nastup u profesionalnom boksu, tako da je danas na redu bilo službeno vaganje. Ishii je unatoč dosta velikoj kilaži pokazao zavidnu formu, tako da s nestrpljenjem očekujemo njegov sutrašnji boksački nastup.

Simpatični Ishii pobjeđuje kojeg god borilačkog sporta se dohvati; nakon što je MMA karijeru pomalo stavio u drugi plan, posvetio se boksu i kickboksu, a ponekad trenira i grappling kod legendarnog Johna Danahera i Gordona Ryana.

U posljednje vrijeme Satoshi se okrenuo udaračkim sportovima koji su mu isto odlično sjeli. Ljetos je imao svoj debi u profesionalnom boksu u kojem je i pobijedio, a sutra ga čeka Chang Soo Han, južnokorejski boksač koji je do sada također odradio samo jedan profesionalni nastup.

‘‘Upravo je najavljen moj drugi meč u profesionalnom boksu 6. siječnja (prvi mjesec) u Osaki kao hrvatski boksač. Uvijek sam ponosan biti dio Hrvatske. Vjerujem da stvarna iskustva unapređuju moje vještine. Pokazat ću kako napreduju moje boksačke vještine i koliko sam jak fizički i mentalno‘‘, napisao je Satoshi prošloga mjeseca kada je saznao za sutrašnji meč.

Satoshi se na službenom vaganju pojavio sa čak 112,5 kilograma, dok podataka o kičaži njegovog protivnika nismo uspjeli doći. Borba će se održati na 3150 Fight priredbi, koja bi prema našem vremenu trebala početi oko 5:00 sutra ujutro. Satoshijev meč je drugi po redu, te ukoliko ga namjeravate gledati uživo, vjerojatno ćete trebati ustati oko 5:30.

Nadamo se kako će Satoshi unutar ringa upisati novu pobjedu, a i mi mu želimo svu sreću!

Linker
23. travanj 2024 04:59