Regija

Savo Lazić o sukobu s Nemanjom Miloševićem: ‘Nemojmo praviti sapunicu, moja ponuda je na stolu‘

Savo Lazić i Valentina Miletić

 Screenshot (youtube, Fnc)
Poznati crnogorski trener i MMA borac želi se obračunati sa srpskim trenerom Nemanjom Miloševićem

Osim onog toliko puta prepričanog rivalstva između Vase Bakočevića i Francisca ‘‘Croate‘‘ Barrija, veliko rivalstvo na FNC 13 eventu bilo je prisutno na relaciji između dvije srpske dvorane. Jedna je Car Dušan Silni, a druga je Fight Company.

Netrpeljivost i tenzije mogu se zapravo svesti na dva čovjeka, na Nemanju Miloševića i Savu Lazića. Radi se o glavnim trenerima gore spomenutih dvorana, a u glavnoj borbi večeri Lazić se borio protiv Nemanjinog borca, Nikole Joksovića.

Joksović je Lazića porazio ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a Nemanja Milošević nedugo nakon meča oglasio se putem Instagrama i opleo je po Savi Laziću.

‘‘Nakon razilaženja, Savo i ja smo se kao treneri našli jedan preko drugog točno 22 puta, a međusobna bilanca u odnosima pobjeda i poraza iznosi 18:4. Dakle, ukoliko te trenira Savo (Lazić), a tvom protivniku u kutu sjedim ja, šansa da izgubiš je 81,4 posto. Meni je opet krivo što ovo govorim, ali PRISTUP i SHVAĆANJE ovog sporta između nas dvojice NIKADA neće biti usporedivi, a puno je razloga za to.‘‘, dio je Nemanjine objave koju u potpunosti možete pročitati na njegovom Instagram profilu (ispod ovog odlomka).

Savo Lazić s druge strane želi sve nesuglasice riješiti unutar kaveza. Još uoči borbe protiv Nikole Joksovića, Lazić je izrazio svoju želju za obračunom s Miloševićem, a sve je zabilježenom u FNC-ovom ‘‘Behind the scenes‘‘ prilogu koji je vodila Valentina Miletić.

‘‘To uvijek može, sad bih odradio taj meč (protiv Nemanje Miloševića). Ali da ne pravimo sapunicu, kad ovo završi, moja ponuda je na stolu.‘‘, započeo je Savo, a zatim je dao više detalja o svojoj svađi s Miloševićem.

‘‘Znaš što? To je kao kada raskineš s dečkom i ja te pitam zašto ste raskinuli? Niste raskinuli jer je on došao iz čista mira i to se dogodilo u minuti. To traje već godinama, neka je netrpeljivost, iako ja ne znam čime sam zaslužio tu netrpeljivost. Volio bih znati, jer nikad nisam dobio konkretan odgovor. Ali eto, da ne miješamo milijun ljudi, on i ja to možemo riješiti kao dva glavna entiteta u klubu. Ima li ljepše stvari? Kao dvije vojske kad se bore, pa istupe dva kralja s mačevima, ne mora sirotinja ginuti. Ja sam za to. Ako me pobijedi, pružit ću mu ruku, nije nikakav problem.‘‘, zaključio je Lazić.

Hoće li do borbe doći? Vjerojatno neće. Nemanja Milošević više je nego jasan po pitanju svojih tendencija, a trenerski posao trenutno mu je na prvom mjestu. Nadamo se da tenzije neće kulminirati na susretima izvan kaveza i da će sve ostati unutar zdravog, sportskog rivalstva.

Kompletan prilog Valentine Miletić možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
27. travanj 2024 05:47