Regija

Savo Lazić završio Truščeka nakon samo 15 sekundi, Barbir ‘submissionom‘ pobijedio Vrtačića

Ivica Trušček

 Ronald Goršić/cropix
FNC je dobio i prvog prvaka srednje kategorije

Trušček vs. Lazić

Nakon što mu je na Oktagon 33 eventu prekinut pobjednički niz, Ivica Trušček tražio je povratak pobjedama protiv Save Lazića. ‘Hitman‘ se nije borio od trećeg mjeseca prošle godine kada je na KSW 59 sudačkom odlukom poražen od Sebastiana Rajewskog.

Na početku Ivica počinje pritiskati Savu te ga tjera prema žici, koji desnim ‘swingom‘ pogađa Ivicu i momentalno ga baca na pod, te borbu završava udarcima u parteru! Savo je iskoristio svoje najbolje oružje na najbolji mogući način i ekspresno završio iskusnog Truščeka te se u velikom stilu vratio nakon duge pauze. Bilo mu je potrebno samo 15ak sekundi.

Barbir vs. Vrtačić

Dva talentirana srednjaša napokon su se sastali u kavezu. Trebali su se oni još davno boriti i to na finalu prve sezone Armagedona, no oba borca su vukla ozljede te su večeras napokon ukrstili rukavice. Posljednji profesionalni meč Đani je odradio na FNC 2 priredbi 2019. godine nakon čega je nastupao na Armagedonu, dok se Vrtačić posljednji puta borio protiv Zorana Đođa u četvrtom mjesecu.

Prvu rundu Đani otvara ulaskom u noge i rušenjem da bi se Andi ustao i dolazi na ogradu gdje Barbir pokušava ponovno doći do rušenja no ne uspijeva. Pogađa Đani desni ‘swing‘ i aperkat, iz kontre je Đani također pogodio dobar desni direkt čime je bacio na pod Andija, no odlučuje se za ‘anakondu‘ te ‘submissionom‘ završava Andija!

Bila je ovo uistinu impresivna predstava Barbira te sad FNC ima i prvaka u srednjoj kategoriji. Čestitke!

Linker
23. travanj 2024 13:48