Regija

SBC 33: Nove pobjede Stefana Sekulića i Predraga Bogdanovića

Sekulić vs. Yusupov
 Serbian Battle Championship
Ispred sportske dvorane u Odžacima održana je 33. priredba SBC promocije

Još jednom SBC je u prvi plan svoje priredbe odlučio staviti jednog dokazanog dugogodišnjeg SBC borca te najvećeg talenta Family Fight Teama, borca koji je svoju cijelu dosadašnju karijeru izgradio kroz SBC. Radi se o Stefanu Sekuliću, koji preko SBC-a pokušava pronaći put nazad u UFC-u te o mladom supertalentiranom Predragu Bogdanoviću.

Sekulić je u svojoj drugoj borbi nakon podosta neopravdanog otkaza iz UFC-a došao do pobjede nad još jednim dokazanim imenom. Nakon što je prošlog mjeseca bio bolji od Carla Pratera, ovog puta je savladao Zalimkhana Yusupova, bivšeg olimpijskog hrvača, koji je u ovu borbu ušao s MMA omjerom 14-7, uz nastupa u nekoliko poznatih europskih promocija. Sekulić je odradio još jednom vrlo pametnu i taktički smislenu borbu te je došao do pobjede sudačkom odlukom.

Ništa manje uspješan od njega nije bio niti Bogdanović, mladi borac lake kategorije čiji je omjer od sada 8-0. Također sudačkom odlukom slavio je i on, nanijevši prvi poraz još jednom borcu iz Rusije, Shamilu Kasumovu (6-1). Bogdanović je dokazani majstor partera, ali ovog puta je kvalitetno odgovorio i na stand up borbu. Možda je došlo vrijeme za prvu Bogdanovićevu borbu izvan SBC-a, gdje je sjajno izgrađen dovođenjem sve kvalitetnijih i iskusnijih protivnika.

Povratak borbama upisala je Tajda Ratajc. Slovenka glasi za jednu od najtalentiranijih borkinja iz regije, ali do ove borbe nije nastupila gotovo tri godine. Da kvaliteta nikako nije prolazna potvrdila je pobjedom nad Annalisom La Bellom, polugom na ruci. U drugoj ženskoj borbi na programu slavila je Monika Kučinić, jednoglasnom odlukom protiv Aleksandre Tončeve iz Bugarske.

Pobjede su još upisali Jovan Zdelar protiv Radovana Nedovića, Dzhamaludin Aliev protiv Alexandra Ribeira te Werlleson Ribeiro protiv Gadzhimurada Gasanova.

Ispod teksta možete pogledati foto galeriju s još jedne sjajne priredbe ove promocije.

Linker
19. travanj 2024 20:41