Regija

SBC najavio bombu: Goran Reljić u glavnoj borbi SBC-a 28 protiv Mire Jurkovića!

Jurković vs. Reljić
 Serbian Battle Championship
Program SBC 28 priredbe koja se održava 19. lipnja u Odžacima doživio je jednu veliku promjenu. Iako su prvobitno bili upareni protiv različitih protivnika, Miro Jurković i Goran Reljić ipak će se boriti međusobno i to u glavnoj borbi priredbe. Reljić tim putem ipak neće napasti titulu prvaka srednje kategorije koja je u vlasništvu sjajnog borca iz Sombora.

Iako je prvobitno najavljeno, nakon što je dugo bio uopće bez protivnika, kako će se Goran Reljić na SBC 28 priredbi boriti protiv Alexandra Poppecka te da će Miro Jurković titulu SBC prvaka braniti protiv Amilcara Alvesa iz Brazila, na kraju je ipak ugovorena borba koja je kroz medije posljednjih dana zaintrigirala domaću MMA scenu. Bivši UFC-ov borac te KSW prvak, Goran Reljić borit će se protiv Mire Jurkovića u međukategoriji do 90 kilograma.

Somborac Miro Jurković (10-1) titlu SBC-ove srednje kategorije, koju ovim putem neće braniti, osvojio je u prosincu prošle godine, kad je savladavši Manoela Fernandesa Neta osvetio jedini poraz u dosadašnjoj karijeri. Titulu je već jednom obranio u ožujku, kad je na SBC 27 priredbi savladao još jednog Brazilca, Jeffersona Dos Santosa Oliveiru. Iz njegove karijere svakako vrijedi spomenuti pobjedu nad Jamesom Webbom, britanskim borcem koji je kasnije postao prvak Cage Warriors promocije. Jurković je inače izuzetno kompletan MMA borac iz Family Fight Teama i zapravo glasi kao najveći kandidat za idućeg UFC borca iz Srbije. Pobjeda nad borcem referenci Gorana Reljića mogla bi mu to instantno osigurati.

36-godišnji Goran Reljić (18-8) vjeruje kako je sad tek dostigao vrhunac svoje karijere i nada se kako će se još jednom naći u Octagonu najveće svjetske promocije. Značajna pobjeda bi mu to mogla donijeti pa ovu borbu možemo smatrati i svojevrsnom borbom za ulaznicu u UFC. Svoj posljednji nastup, ujedno i SBC debi, Goran je također odradio na SBC 27 priredbi, kad je nokautom u drugoj rundi savladao Pedra Dos Santosa.

SBC 28 održat će se na livadi ispred SPC dvorane u Odžacima, 19. lipnja, a promocija bi nakon ove objave uskoro mogla objaviti i cijeli program, koji ćemo tada odmah prenijeti i na našem portalu. Time će SBC postati jedna od prvih europskih MMA promocija, ako ne i prva, koja se vraća priredbama uz prisustvo gledatelja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

SBC 28 Revenge Novi Main Event - sudar dva šampiona!! Velika promena na SBC 28 Revenge fight cardu - ipak ćemo u glavnoj borbi večeri 19. juna gledati vrhunski okršaj između dva šampiona - Miro Jurković vs Goran "Ghost" Reljić! Kako se i provlačilo po intervjuima ovih dana ova borba je konstantno bila jedna od prisutnih opcija, i budući da se situacija sa pandemijom tek sitnim koracima smiruje i da nesigurnost mera i otvorenih internacionalnih putovanja još uvek nije stopostotno zagarantovana i predstavlja svojevrsni rizik, a na kraju krajeva dva najkvalitetnija borca na ovim prostorima su ipak poželela da testiraju jedan drugog u SBC Revenge oktagonu, to je duel koji ćemo gledati 19. juna - najbolja borba koju smo imali priliku da vidimo u SBC Revenge borilištu, duel dva šampiona, iz Srbije i Hrvatske - Jurković vs Reljić! Miro Jurković, šampion u Engleskoj, gde je osvojio pojas Lion FCa, i borac koji je nastupao u Cage Warriors borilištu i iza sebe ima veliku pobedu nad njihovim šampionom Jamesom Webbom - a ipak, najbolje se oseća u SBCu i za najveće dostignuće u dosadašnjoj karijeri smatra SBC šampionski pojas, koji je zasluženo osvojio u sada već jednoj od najboljih evropskih organizacija, i želi da ide stopama boraca i šampiona koji su u skorije vreme iz SBCa direktno stigli medju svetsku elitu - Sekulić, Todorović, Pereira, Luis Rafael Japa, Alex Leko, itd. UFC zvezde i legende sporta, šampioni velikih organizacija svoju priliku za povratak na vrh traže upravo preko najbolje regionalne promocije SBC Revenge - Maldonado, Ishii, Veličković, Pokrajac, Albini, Falcao...naravno i Goran "Ghost" Reljić! Za Mira, kao nekog ko želi svetsku karijeru, kao i za Gorana koji je mesto među elitom odavno zaslužio i potvrdio, ova vrhunska borba je najrealnija sportska opcija, i pravi izazov - bivši LFC prvak i aktuelni šampion SBCa protiv bivšeg šampiona BKBa i KSWa, dobro poznatog imena svim ljubiteljima MMA sporta, bivšeg UFC i Rizin borca, jednog od najboljih MMA boraca iz Hrvatske - Gorana Reljića!! Očekuje nas vrhunski spektakl i istorijski Main Event!

Objavu dijeli SBC Revenge (@sbcrevenge)

Linker
26. travanj 2024 04:20