Regija

SBC pripremio odličnu priredbu za kraj godine: Ponajveći talent u regiji predvodi event

SBC 37 Revenge

 Sbc
Novi Sad u petak će ugostiti MMA priredbu u režiji Serbian Battle Championshipa

Godina se polako bliži kraju, a brojne poznate svjetske MMA promocije zaključile su ju posljednjim priredbama koje će održati u 2021. Ipak, Sebian Battle Championship (SBC) ima još jedan event za ponuditi, prije nego li uđemo u 2022. godinu. Naime, u petak, 24. prosinca, u novosadskoj dvorani Spens održati će se priredba naziva SBC 37 Revenge.

U glavnoj borbi večeri nastupit će Predrag Bogdanović (10-0-0) i Aman Abdraymov (7-4-1). 24-godišnji srpski borac lake kategorije, jedan je od najvećih talenata u regiji. Deset profesionalnih mečeva iza njega je, a svih deset puta slavio je pod okriljem SBC-a.

Bogdanović se prvotno trebao boriti za pojas, protiv Jacksona ‘‘Tortore‘‘ Loureira. Međutim, Brazilac je uslijed smrti svog jednog od svojih trenera i prijatelja, morao otkazati nastup. Meč između ‘‘Tortore‘‘ i Bogdanovića održat će se u trećem mjesecu 2022. godine. Organizatori su imali problema s pronalaskom zamjenskog protivnika, dvojica boraca otkazali su svoj nastup i na koncu je uskočio Aman Abdraymov. Ukoliko pogledati naslovni poster ove priredbe, uočit ćete kako taj borac nije na posteru, no to je iz razloga jer je Orkhan Valiyev otkazao nastup protiv Bogdanovića. Inače, Predrag Bogdanović trenutno posljednji nastup odradio je u desetom mjesecu ove godine. Talentirani Srbin savladao je Artura Lemosa (9-4-0) jednoglasnom odlukom, u sklopu SBC 36 priredbe.

Zanimljivo je kako ćemo u sklopu SBC 37 priredbe imati prilike gledati i jedan internacionalni meč. Naime, Shamil Kasumov (6-1-0) i Ali Mashrapov (10-7-0) pružit će nam rusko-kirgistanski obračun. Kasumov je borac koji je tijekom amaterske karijere dvaput savladao Petra Yana, privremenog prvaka UFC-ove bantam kategorije. Kasumov s druge strane nešto je iskusniji borac, sa 17 profesionalnih mečeva iza sebe.

Popis mečeva možete pogledati na službenom posteru koji je ujedno i naslovna fotografija ovog članka. Detaljnije najave mečeva pročitajte na SBC-ovoj službenoj Facebook stranici, a mi vam preporučamo da svakako pogledate odličan najavni video koji se nalazi pri dnu ovog teksta.

Linker
26. travanj 2024 19:15