Regija

Sjajne vijesti dolaze iz Češke: Oktagon će održati turnir u lakoj kategoriji, nastupaju i dva regionalna borca

Miloš Janičić

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Ukupnog pobjednika na kraju čeka pozamašna svota novca

Jedna od najbrže rastućih europskih MMA promocija Oktagon ove se godine istaknula po turniru velteraša. U finalu će nastupiti prekaljeni srpski borac Bojan Veličković što nam daje dodatan razlog da sve pratimo, a izašle su vijesti koje će obradovati fanove.

Naime, iduće godine će također organizirati turnir, a ovog puta to će biti u lakoj kategoriji. Kao i ovaj put, u opticaju će biti 16 boraca, a tu će se naći nekoliko poznatih imena. Regionalnoj publici najzanimljivija će biti imena Predraga Bogdanovića i Miloša Janičića. Crnogorski borac bio je jedan od onih za kojeg se mislilo da će nastupiti i na ovogodišnjem turniru, ali je na kraju otpao. Ipak, sada će imati priliku, a društvo na turniru pravit će mu jedan od najperspektivnijih srpskih boraca, Bogdanović koji će idući tjedan nastupiti na SBC-u.

Ove je godine doživio prvi poraz u karijeri, ali sada će se pokušati vratiti na pobjedničke staze, a zatim i okušati na turniru. Tamo će se naći i Daniel Torres (bivši protivnik Filipa Pejića), Mateusz Legierski (bivši protivnik Croate Barrija) te mnogi drugi.

Sretno!

Linker
25. travanj 2024 01:14