Regija

Sjajni Marin Mikulić prekidom u prvoj rundi podigao je osječku publiku na noge!

Marin Mikulić (u sredini)

 Fight Site
Talentirani debitant opravdao je visoka očekivanja i lakoćom je slavio protiv Nicole Pittarella

Započeo je program FNC 4 priredbe u osječkoj dvorani Gradski vrt. Domaća publika odmah se digla na noge jer priredbu je otvorio domaći dečko, Marin Mikulić. 21-godišnjak sjajno je iskoristio priliku za profesionalni debi i tehničkim nokautom u prvoj rundi savladao je Talijana Nicolu Pitarella.

Talijan je hrvački agresivno otvorio meč i brzo je došao do rušenja, ali Mikulić se ekspresno ustao i ubrzao je Osječanin postao taj koji pritišće Talijana uz kavez. Pogodio je Mikulić koljenom jako dobro iz klinča i vidjela se bolna grimasa na licu Pittarella. Sredinom runde, Mikulić uspijeva srušiti protivnika i dolazi mu u full mount. Pokušavo je Talijan obraniti napade Mikulića, međutim, Marin je ostao smiren, pametno je uspostavio kontrolu, a zatim je ''GNP-om'' naveo suca na prekid borbe.

Zahvalio se Marin sjajnoj publici, kao i svojim trenerima iz osječke dvorane Training Academy. Opravdao je borac i komplimente koje mu je prije nekoliko dana uputio Alen Babić, no najviše od svega, opravdao je povjerenje svog tima i Saše Milinkovića koji ga je predložio organizatorima ovog eventa.

Saša Milinković također će nastupiti u sklopu ove priredbe. Njegov protivnik bit će iskusni Oli Thompson, a nadamo se kako će Milinković proći jednako uspješno kao i njegov učenik.

Linker
14. travanj 2024 03:17