Regija

Službeno je! Antonio Plazibat napada Rica Verhoevena i titulu prvaka u teškoj kategoriji!

Plazibat i tim

 Instagram (antonio Plazibat)
Napokon smo dobili ono što svi želimo, a još nam ostaje da Glory najavi i službeni datum koji još nisu odredili

Regionalni fanovi se oko dosta stvari neće složiti, no oko jedne stvari nikad nije bilo dvojbe. Antonio Plazibat je zaslužio napasti Gloryjevu titulu u teškoj kategoriji, a nakon raznih prepreka i guranja u drugi plan, to će se napokon i dogoditi! Antonio Plazibat se bori protiv Rica Verhoevena!

Antonio je u 2022. godini pobijedio Tarika Khbabeza i Raula Catinasa, a realna je situacija da te borbe nije trebao. Da mu je Glory odmah dao napad na titulu kad je i zaslužio, ne bi bilo potrebe da se bori sa desetim borcem na službenoj rang ljestvici dok u isto vrijeme čuvaju svoju ‘‘zlatnu koku‘‘ Rica kojem su namjeravali dati potrošenog Overeema.

No, pravda je na kraju ipak pobijedila i Antonio je sljedeći borac koji napada Rica i titulu koju drži. Danas je održana službena press konferencija na kojoj je najavljeno da će se Plazibat i Verhoeven boriti na Glory Collision 5 priredbi. Originalno se priredba održati u trećem mjesecu, no Rico se prošli tjedan ozlijedio te je cijela priredba odgođena za neki kasniji datum koji će naknadno biti otkriven.

Plazibat je ovo zaslužio odavno, no sada je i službeno te je meč najavljen na današnjoj Gloryjevoj press konferenciji. Spektakularnim nokautima je izborio napad na titulu, a Rico uistinu više nije imao izbora zbog Overeemovog pada na doping testu tako da je Antonio sljedeći izazivač.

S obzirom da ni iz Gloryja ne znaju točan datum, mi ćemo ga također prenijeti kada se odluče. Na kraju jedino možemo reći kako se nadamo da Gloryjev pojas napokon dolazi u Hrvatsku.

Sretno Antonio, zaslužio si!

Linker
03. travanj 2024 23:53