Regija

‘Stavili smo te na poster, vrhunac tvoje karijere!‘; Fabjan provocira Žgelu, Mario uzvraća: ‘Nadimak će ti biti ‘Slovenski panj‘‘

Mario Žgela (lijevo) i Miran Fabjan (desno)

 Fnc
‘‘Slo Rocky‘‘ redovno će prozivati svog protivnika sve do 30. ožujka i meča u Ljubljani

FNC je jučer potvrdio održavanje velikog FNC 15 eventa u Ljubljani. Morat ćemo pričekati do 30. ožujka (treći mjesec) kako bismo uživali u novom FNC-ovom spektaklu, ali čekanje će se isplatiti.

Odmah su iz organizacije potvrdili i tri velika meča za taj event. Jordan Barton i Itay Tratner borit će se za pojas prvaka u perolakoj kategoriji, a čeka nas i revanš između Bojana ‘‘Želve‘‘ Kosednara i Aleksandra Jankovića. U fokusu je najviše ipak glavna borba večeri.

Miran Fabjan, nova FNC-ova zvijezda, rukavice će ukrstiti s Marijom Žgelom, jednim od najubojitijih FNC-ovih udarača. Oba borca vole otvorenu tučnjavu, preferiraju borbu na nogama i posjeduju vrlo snažne udarce. Veliko uzbuđenje vladat će tribinama nakon što Fabjan i Žgela zakorače u kavez.

Meč će biti još zanimljiviji zbog kompletne uvertire koju će borci napraviti preko medija, društvenih mreža i konferencija za medije. Miran Fabjan napravio je pravi ‘‘show‘‘ uoči meča s Tomislavom Spahovićem i rijetko koji FNC-ov meč je privukao toliku pažnju kao obračun Fabjana i Spahovića.

Slično će Fabjan promovirati i svoj meč sa Žgelom, a s novim prozivkama nastavio je nakon jučerašnje službene potvrde koja je došla od strane FNC-a.

‘‘Mario Žgela, evo stavili smo te na poster. To je to, vrh tvoje borilačke karijere! Nema na čemu!‘‘, poručio je Fabjan svom protivniku koji će prvi put u karijeri predvoditi veliku borilačku priredbu.

image

Fabjanov Instagram story

Instagram (miran Fabjan)

Žgela nije odmah odgovorio na Fabjanove provokacije, ali Miran je nedugo poslije uputio još jednu poruku svom protivniku.

‘‘Svi znamo da se drvosječa ovaj put neće živ vratiti iz šume! Mario Žgela, pamti i budi zahvalan. Evo te na posteru prvi i posljednji put.‘‘, dodao je ‘‘Slo Rocky‘‘.

image

Fabjanov Instagram story

Instagram (miran Fabjan)

Nakon druge Fabjanove provokacije na račun Žgele, oglasio se i vinkovački nokauter.

‘‘Poslije mene nadimak će ti biti ‘Slovenski panj‘‘‘, poručio je Žgela i pokazao je kako neće ostati tih i samozatajan, kakav inače bude ususret svojim mečevima.

image

Žgelin story na Instagramu

Instagram (mario Žgela)

Žgela mora iskoristiti priliku kako bi se što bolje ispromovirao u ovom meču, jer Miran Fabjan sigurno će mu pružiti mnoštvo prilika za podizanje ‘‘hypea‘‘. Žgela se dosad nije susretao s protivnicima takvog tipa i ovo je nešto novo za njega. Ali, takve stvari su neizbježne na velikoj sceni i ukoliko se Žgela u budućnosti vidi pod okriljem još većih organizacija, morat će dodati i ovaj dio igre u svoj repertoar.

Linker
08. svibanj 2024 02:05