Regija

Stipe Drviš i Darko Stošić proživjeli pravu dramu na putu za New Jersey

Stipe Drviš I Darko Stošić
 Instagram
Darko Stošić i Stipe Drviš sretno su stigli u New Jersey, gdje će srpski borac u subotu odraditi svoju treću UFC borbu. No, na samom putu do tamo imali su svojevrsnu dramu.

Stošić i Drviš letjeti su iz Zagreba za London, a nakon toga iz Londona za New York, odakle im je cilj bio obližni Newark, najveći grad savezne američke države New Jersey. Tamo će se Stošić u subotu boriti na UFC on ESPN 5 priredbi protiv Kennedyja Nzechukwua. Put ipak nije bio bezazlen nego su srpski borac i hrvatski trener prošli svojevrsnu dramu, koju su ipak izdržali kroz šalu i druženje. No, krenimo redom.

Zbog nevremena iznad Londona, avion je neko vrijeme letio iznad britanske prijestolnice bez mogućnosti slijetanja, a sve to potrajalo je jedno duže vrijede. Stošić je navedeno opisao kao posebno tešku stiuaciju za Drviša. Nešto o tome rekao je i on sam.

Nakon što su napokon sletjeli, uslijedila je nova drama. Trebalo je doći do drugog dijela zračne luke i uhvatiti let za New York. Stošić je to sve obilježio putem Insta storyja na svom Instagram profilu. Tamo je prikazao kako je izgledala strka putnika, a čini se kako nisu bili jedini putnici koji su hvatali tu vezu

Let su ipak uhvatili, što najbolje možete vidjeti u trenutno aktivnim Storyjima, putem kojih su se pohvalili uvjetima koje im je UFC osigurao. Smjestili su se u Newark, nakon čega je uslijedio posjet Ney Yorku, koji je isto obilježen Storyjima i običnim Instagram objavama. Bitno da su momci napokon stigli i sad je vrijeme za opustiti se, a onda u subotu krenuti u boj. Darkova borba prva je na glavnom programu i trebala bi početi oko 21 sat po srednjeeuopskom vremenu. Aktivnosti "fight weeka" su krenule.

Najbolji zaključak na kraju je izjava jednog fana, odnosno komentar na Instagram fotografiju. "Kad nije pao avion, neka padne protivnik". U potpunosti podržavamo!

Linker
13. travanj 2024 19:09