Regija

Stošić fotomontažom bocnuo Fabjana pred meč u Beogradu: ‘Djevojka koja ti se sviđa...‘

Sučeljavanje Mirana Fabjana i Darka Stošića/ FNC Screenshot

 SCREENSHOT/VOYO
Regionalna MMA scena pred sobom ima novi veliki okršaj, očekuje nas spektakl u Beogradu

Miran "Slo Rocky" Fabjan (4-2) prošli je tjedan upisao spektakularnu pobjedu protiv Vinkovčanina Marija Žgele (7-3) nokautom u prvih 40-ak sekundi borbe. Fabjan je uradio baš ono što je najavljivao, iako je dio regionalnih fanova vjerovao u strahovitu udaračku moć mladog Vinkovčanina.

Poslije borbe u kavez je ušao i jedan od ponajboljih regionalnih MMA boraca Darko "The Hammer" Stošić. Bivši UFC borac trenutno se nalazi u nizu sjajnih pobjeda pod okriljem poljskog KSW-a. U zadnjoj borbi je nokautom u prvoj rundi pobijedio vrlo opasnog Matheusa "Buffu" Scheffela (17-11). Brazilac je inače dva puta dijelio kavez s proslavljenim hrvatskim borcem Antom Delijom koji ga je u oba navrata tehničkim nokautom pobijedio.

Naime, Fabjan je već prozivao srpskog borca koji mu je prije meča s Žgelom obećao borbu ako ga uspije pobijediti. Tijekom sučeljavanja nakon glavne borbe u Ljubljani "Slo Rocky" je gospodski pokazao poštovanje Stošiću, no naglasio da je nakon tog rukovanja ih čeka pravi rat.

Fabjan je tijekom ovih dana na svom Instagram profilu pokazao da već sada analizira Stošićeve mečeve, dok je danas srpski borac odlučio slikovito prikazati što misli o predstojećoj borbi između njih dvojice.

"Djevojka koja ti se sviđa, njen tata, njen brat i ti koji si presretan".

image
Darko Stošić/Instagram

FNC bi trebao u lipnju organizirati drugi event u Beogradu nakon studenog prošle godine, a već sada možemo s velikom sigurnošću reći da nas u glavnoj borbi očekuju Fabjan i Stošić.

Linker
18. travanj 2024 21:08