Regija

‘Sviđa mi se mali, sladak je‘: Pogledajte kako je Vaso Bakočević prognozirao sve mečeve FNC 12 eventa

Vaso Bakočević

 Screenshot (instagram, Fnc)
Popularni crnogorski MMA borac u svom šaljivom tonu dao je konačne prognoze

Sve smo bliže početku FNC 12 eventa, a dok čekamo još nešto manje od sat vremena, donosimo vam zanimljive prognoze večerašnjih mečeva. FNC je angažirao Vasu Bakočevića za prognoze svih devet mečeva na večerašnjem ‘‘fight cardu‘‘, a jedan od najpopularnijih regionalnih MMA boraca, u svom stilu je davao prognoze.

Poprilično šaljiv bio je Bakočević kad su u pitanju mečevi s preliminarnog dijela priredbe. Razlog tome leži i u nešto slabijem poznavanju boraca s ‘‘prelimsa‘‘, a ‘‘Psihopata‘‘ je prvo prognozirao meč između Frana Luke Đurića i Mateja Šimića. Vaso je istaknuo kako je Šimić uskočio na ‘‘short notice‘‘ te da će debitirati na FNC 12 eventu i stoga očekivano favorizira Đurića. Osim spomenutih argumenata, Vaso je dodao:

‘‘Sviđa mi se mali, sladak je.‘‘, a kompliment je uputio Đuriću.

Sljedeći na redu bio je obračun poluteškaša, točnije borba između Andresa Ramosa (1-0) i Romana Hulle (2-0). Radi se o dvojici neiskusnih teškaša, a Ramos je ovosezonski osvajač FNC-ovog Armagedona. Bakočević očito nije popratio turnir i bio je vrlo kratak po pitanju ovog meča.

‘‘Ideju nemam tko su likovi, neka bude pobjeda Ramosa.‘‘, rekao je Vaso.

Demahmet Sinani (2-0) ipak je nešto poznatije ime Vasi Bakočeviću i Crnogorac je istaknuo kako zna o kojem se borcu radi, ali iz zanimljivog razloga prednost je dao njegovom protivniku Alessandreu Caponeu (3-5-0).

‘‘Sinanija znam, to je mali s brkovima. Ali sviđa mi se prezime ovog Caponea, pobjeda.‘‘

‘‘Prelimse‘‘ će zatvoriti bugarski borac Rusi Minev (2-0) i Austrijanac David Travniček (2-0). Minev je u više navrata trenirao u dvoranama unutar Srbije, između ostalog i s Bakočevićem.

‘‘S Rusijem sam trenirao, Rusi je kralj. Rusi pobjeđuje, ‘submission‘ neki će biti.‘‘, zaključio je Bakočević.

U drugom videu na FNC-ovom Instagramu, Vaso Bakočević osvrnuo se na pet mečeva s ‘‘main carda‘‘. Nećemo vam otkrivati što je Vaso Bakočević prognozirao kad je u pitanju glavni program večeri, odnosno prepustit ćemo vam da njegove prognoze saznate putem FNC-ovog videouratka. U jednom od mečeva nastupa i Bakočevićev timski kolega, a Vaso je izjavio kako je upravo zbog njega i došao u Pulu.

Koliko će ‘‘Psihopata‘‘ biti uspješan sa svojim prognozama, saznati ćemo večeras. Event započinje u 20:00h.

Linker
28. travanj 2024 04:22