Regija

Teo Mikelić nastavlja ubirati plodove svog napornog rada: Puljanin je slavio na priredbi u Latviji

Teo Mikelić

 Screenshot (youtube, Oktagon)
29-godišnji hrvatski kickboksač došao do nove pobjede pod okriljem KOK promocije

Jedan od ponajboljih hrvatskih kickboksača, nastavio je s napornim radom i dobrim rezultatima. Mikelić je drugom polovicom prošle godine otkrio kako se u potpunosti posvetio sportu i spartanskom načinu života. Odnedavno je član amsterdamskog Mike's Gyma i želi se probiti u sami vrh svjetskog kickboxinga.

Mikelić je u jedanaestom mjesecu nastupio na KOK 96 (King of Kings) priredbi. Nokautom u drugoj rundi, Teo je saladao Aurimasa Krukauskasa, a sinoć je ponovno nastupio pod okriljem KOK promocije. Radi se o litavskoj borilačkoj organizaciji, a Mikelić je još jednom bio uspješan.

29-godišnjak iz Pule, sudačkom odlukom savladao je Poljaka Huberta Dylewskog. Poljak je prema podacima sa službene web stranice KOK promocije, četvrtorangiran u kategoriji do 71 kilogram. Osam pobjeda, tri neriješena ishoda i šest poraza, njegov su omjer uoči meča protiv Mikelića. Naš borac s druge strane, prema omjeru s KOK-ove stranice, sinoć je upisao 23. pobjedu (uz osam poraza. Prema podacima s Wikipedije, Mikelić ima 10 poraza u karijeri).

Sinoćnja KOK priredba održala se u Rigi, glavnom gradu Latvije. Mikeliću je u kutu bio legendarni Mike Passenier, glavni trener Mike's Gyma.

Čini se kako se Mikeliću isplaćuje njegov trud te polako počinje ubirati plodove. Nema sumnje kako se Teo nada potpisu za neku veću promociju tijekom ove godine, a s obzirom na dva posljednja nastupa, ne treba nas iznenaditi ukoliko ga uskoro budemo gledali na nekoj od Gloryjevih priredbi. Tamo smo ga već gledali 2014. i 2015. godine, no u oba nastupa, Mikelić je upisao poraz. Sada je zreliji i posvećeniji ovom sportu te bi vjerojatno mogao puno više pružiti.

Ipak, prije eventualnog prelaska u veću promociju, Mikelić će vrlo vjerojatno barem još jednom nastupiti na KOK-ovoj priredbi. Naime, njegov na Instagram stranici Punch it Gyma u Puli (dvorana u kojoj Mikelić trenira), objavljeno je kako će KOK doći u Pulu ove godine. Točan datum je 11. lipnja (šesti mjesec) i Mikelić će imat priliku nastupiti pred domaćom publikom.

Linker
30. travanj 2024 04:52