Regija

Todorović analizirao protivnika i otkrio zašto je Brazilac zanimljiva zamjena: ‘Bit će ovo dobra borba‘

Duško Todorović
 Screenshot (YouTube)
‘Spremao sam se za težak meč, a takav me i dalje čeka. Ne namjeravam ga podcijeniti‘

Duško Todorović (10-1) ovog se vikenda vraća u akciju po prvi puta nakon susreta s Punaheleom Sorianom i borbe u kojoj je doživio trenutno jedini poraz u svojoj profesionalnoj MMA karijeri.

27-godišnji Beograđanin povratak na pobjedničke staze tražit će protiv Gregoryja Rodriguesa (9-3), a pred taj dvoboj nakratko je opisao iskustvo koje je stiglo s porazom od Soriana.

"Bilo je to definitivno jedno novo iskustvo, ali već sam se natjecao u hrvanju, jiu-jitsuu i grapplingu. Tamo sam znao gubiti, ali nije to isto kao MMA. Nekoć sam znao razmišljati kako bih se osjećao da izgubim borbu. Oduvijek sam mislio da će biti puno teže, pogotovo sa psihičke strane", započeo je Todorović na druženju s medijima u Las Vegasu.

"Da vam budem iskren, i nije toliko strašno. Porazgovarao sam malo sa sobom i donio neke zaključke o stvarima koje nisam odradio onako kako sam trebao. Napravio sam određene prilagodbe i mislim da je sve u redu što se tiče neke dugoročne priče. Bi li bilo bolje da nisam izgubio? Naravno, ali nije smak svijeta", dodao je.

Trebao se Duško prvotno boriti protiv Makija Pitola, no on je bio prisiljen otkazati svoj nastup. UFC je potom ipak pronašao rješenje i talentiranom Srbinu dodijelio zamjenskog protivnika, Brazilca Rodriguesa. Kako je to utjecalo na njega i je li ga ta zamjena zasmetala?

"Ne baš. Spremao sam se za težak meč, a takav me i dalje čeka. Zanimljiva je stvar ta da sam se s Gregoryjem trebao susresti 2017. ili 2018. godine u drugoj promociji, ali taj event bio je otkazan, a s njim i sama borba. On je velik i snažan lik s dobrim vještinama u parteru. Vrlo je opasan i na nogama. Ne namjeravam ga podcijeniti. Mislim da će to biti dobra borba", zaključio je Todorović.

Linker
19. travanj 2024 07:34