Regija

Tomo Spahović se uspješno vratio u borilište! Ovog vikenda svladao FNC-ovog borca i osvojio ADCC turnir

Tomo Spahović i Marin Mikulić

 Facebook (dražen Forgač)
Još se uvijek ne zna kada će Spahović točno ući u FNC-ov kavez i debitirati za promociju, a za očekivati je da će to biti uskoro

Izgleda da smo sve bliže povratku Tomislava ‘‘Tome‘‘ Spahovića u kavez, a velike su šanse da ćemo ga gledati na jednoj od nadolazećih FNC-ovih priredbi. Ovoga je vikenda Tomo napravio jedan korak bliže tome, jer je osvojio zlatnu medalju.

Radi se o ‘‘graplinngu‘‘, i to prestižnom ADCC turniru koji se održavao u Tuzli ovoga vikenda. Dražen Forgač je na svom Facebook profilu jutros podijelio fotografiju Tome kako stoji na tronu uz zlatnu medalju, te je napisao kako se ‘‘Zvijer‘‘ uspješno vratila u borilište.

‘‘Tomislav ‘The Beast‘ Spahović uspješno se vratio na borilište. Spahović je osvojio prestižno natjecanje ADCC Bosna i Hercegovina pobijedivši u finalu Marina Mikulića iz Hrvatske. Bravo ‘The Beast‘‘, napisao je Forgač.

Inače, Spahović se nakon izlaska iz zatvora ponovno posvetio sportu te je trenutno u ozbiljnom treningu za povratak i u MMA borilište. Ovog je vikenda već nastupio protiv jednog FNC borca, i to Marina Mikulića koji se inače bori u srednjoj kategoriji.

33-godišnji Spahović je svoj posljednji MMA nastup odradio još 2015. godine na FFC 21 priredbi u Rijeci kada je izgubio od Marcina Prachnia, sadašnjeg UFC borca. Još se uvijek ne zna kada će Spahović točno ući u FNC-ov kavez i debitirati za promociju, a za očekivati je da će to biti uskoro.

Linker
24. travanj 2024 13:00