Regija

Truščeka impresionirao jedan Vasin nastup: 'Povlačim ono da će me dobiti jednom u deset mečeva'

Ivica Trušček i Vaso Bakočević
 Jure Miskovic / CROPIX
Ivica Trušček u svom je stilu prokomentirao ugovaranje velikog regionalnog revanša

Iskusnog Truščeka (38-35) 31. srpnja u kavezu će dočekati još jedan MMA veteran s ovih prostora - Vaso Bakočević (40-19-1). Dvojac koji kombinirano ima čak 133 profesionalna meča po drugi će puta u svojim karijerama odmjeriti snage, a sada je za njihov susret najzaslužniji Fight Nation Championship.

Mjesto ovog zanimljivog okršaja bit će otok Pag, odnosno klub NOA na plaži Zrće koji će ugostiti FNC 3 - Fighting Island priredbu.

"Predomislio sam se! Povlačim ono da će me Vaso dobiti jednu od deset naših borbi. Tek sad sam pogledao njegov meč protiv Zvijeri i mogu reći da sam impresioniran njegovom izvedbom, kondicijom i napretkom od našeg zadnjeg susreta. Rekao bi da su šanse 50-50, a s obzirom na to da sam ja prvu već dobio, matematički je on favorit. Ja ću, siguran sam baš kao i on, dati 110 posto od sebe da pobijedim jer bi radije izgubio 10 mečeva u Rusiji nego jedan kod nas, ali ako revanš ne završi najbolje za mene, duguje mi frajer treću borbu i 'rubber match', nešto kao Stipe i DC...", prokomentirao je Trušček novi susret s Vasom aludirajući pritom na meč iz 2017. u kojem je protivnik crnogorskog borca bio Stefan Zvijer i u kojem je Bakočević upisao pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom.

Podsjetimo, 'Terror' i 'Psihopata' prvi su se put obračunali u svibnju 2013. godine na Final Fight Championship 4 priredbi, a u Zadru je tog dana uspješniji bio hrvatski borac koji je do pobjede stigao tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Linker
17. travanj 2024 08:13