Regija

Uroš Jurišić otkrio kad bi trebao odraditi iduću borbu

Uroš Jurišić
 screenshot/YouTube
Dobre vijesti za sebe i svoje fanove otkrio je najbolji slovenski MMA borac, Uroš Jurišić

Već su više od dva mjeseca prošla otkako je Uroš Jurišić nastupio na Bellatorovoj priredbi u Italiji. Tamo je impresivnim nastupom upisao svoju 11. pobjedu iz jednako toliko nastupa te se nadao kako će napokon krenuti odrađivati ugovor s KSW-om. Naime, ugovor s Poljacima potpisao je još u ožujku, no do danas mu nije ugovorena niti jedna borba.

Čak je Jurišić nedavno vrlo agresivno reagirao prema vodstvu KSW-a, tražeći priliku da nastupi, no reakcije nije bilo. Da se nešto po pitanju nastavka njegove karijere ipak pokrenulo, otkriveno je putem objave na društvenim mrežama.

Naime, Jurišić je otkrio kako se kreće pripremati za iduću borbu koja će uslijediti za manje od sedam tjedana, što bi značilo kraj siječnja. Kroz "hashtagove" je otkrio kako čeka protivnika, no isto tako su se tamo našla imena dvije promocije, Bellatora i KSW-a. Time Jurišić nije htio otkriti s kojom promocijom je nastup dogovorio.

Otkrio je nedavno Uroš kako mu je želja odraditi svoje ugovorom određene obaveze prema KSW-u te kako namjerava osvojiti njihovu titulu velter kategorije. S njima je potpisao nakon interesa raznih promocija, a čak se spominjalo kako je potpisao ugovor s UFC-om, ali to nije bila istina. Jurišić je inače već bio blizu UFC-a, kad je nastupio na Ultimate Fighteru, no tamo je upisao svoj za sada jedini, no isto tako neslužbeni poraz.

28-godišnji Jurišić je prije posljednjeg nastupa bio prvak Titan FC promocije, no s njima je raskinuo ugovor i napustio poziciju prvaka.

Linker
20. travanj 2024 18:33