Regija

Uroš Jurišić uspješno se vratio u kavez! Slavio je brzim prekidom, Bogdanović i Janičić upisali pobjede

Uroš Jurišić

 SCREENSHOT/ARENA FIGHT
Slovenski borac vratio se u kavez nakon gotovo tri godine izbivanja

U sjeni svih borilačkih priredbi koje su na rasporedu ovog vikenda, u petak navečer Odžaci su bili domaćin SBC 48 Revenge "eventa". Ovaj se događaj izdvojio po tome što smo imali priliku gledati dugoočekivani povratak slovenskog borca Uroša Jurišića, a nastupe su upisali, između ostalog, budući sudionici Oktagonovog turnira Predrag Bogdanović i Miloš Janičić.

Jurišić je nastupio u glavnoj borbi večeri, a zanimljivost je da nije odradio MMA meč, već je ovo bio boks bez rukavica. Protivnik mu je bio Jhonny Carlos, otprije poznato ime ove promocije. Slovenski borac uspješno je riješio tu prepreku i slavio je prekidom u prvoj rundi te se vratio u kavez nakon gotovo tri godine izbivanja i poraza od Shamila Musaeva na KSW-u 58 u siječnju 2021. godine.

Uspješno se na pobjedničke staze vratio i Predrag Bogdanović. Ponajveći srpski talent prije pola godine ubilježio je prvi poraz od Willa Brooksa, a sada je nasuprot njega stajao Bakhtiyar Arzumanov. Pobjedom u prvoj rundi ("rear naked choke") uspješno je obranio titulu prvaka lake kategorije SBC-a i upisao 15. profesionalnu pobjedu.

Gore spomenuti tercet zatvara najbolji crnogorski borac, Miloš Janičić koji se kao i Jurišić okušao u boksu bez rukavica. Protivnik mu je bio Ognjen Dimić koji je pružio dobar otpor, a o tome dovoljno govori da je nakon tri runde meč bio izjednačen te se išlo u dodatnu dionicu. Janičić je tada bio bolji te je upisao pobjedu sudačkom odlukom.

Vrijedi izdvojiti i pobjedu mlađem brata Patrika Čelića, Antonia koji je slavio protiv bivšeg protivnika "The Wolfa", Ivana Krajinovića. Ostale rezultate naknadno ćemo dodati u članak.

Linker
26. travanj 2024 08:08