Regija

Užasna vijest dolazi iz Srbije; Talentirani srpski borac Stefan Savić ubijen je u centru Beograda

Stefan Savić

 Instagram (mma Savez Srbije)
Ugašen je život mladog i jako talentiranog srpskog MMA borca

Užasna vijest dolazi iz Srbije. Stefan Savić, MMA reprezentativac Srbije tragično je preminuo danas (25.2.), u ranim jutarnjim satima.

Kako saznaje Telegraf.rs, Stefan Savić usmrćen je na Dorćolu u centru Beograda. Trenutno nepoznata osoba oštrim predmetom ubola je Savića u prsa. Iako je Savić prevezen u Hitnu, nedugo poslije podlegao je ozljedama i njegov život završio je nevjerojatno tragično.

Telegraf još navodi kako je osim Savića ubodne ozljede zadobio muškarac rođen 1992. godine. Njemu su utvrđene teške, ali i lakše tjelesne ozljede. Dvojica muškaraca navodno su napala Savića i drugog muškarca, a jedan od te dvojice obojici je nanio ozljede, za Savića smrtonosne.

Ogromna je ovo tragedija koja je potresla Srbiju, ali i kompletnu regionalnu MMA zajednicu. 23-godišnji Stefan bio je veliki talent srpskog MMA, a potvrda njegovog talenta došla je u 11. mjesecu prošle godine, na Svjetskom amaterskom prvenstvu u Tirani.

Savić je u Albaniji osvojio svjetsku broncu, a nerijetko je odlične rezultate postizao na MMA natjecanjima u Srbiji, kao i na grappling turnirima. Deset godina Stefan je trenirao pod paskom trenera Borislava Ćosića i zajedno su se pripremali za Stefanov odlazak u profesionalne MMA vode.

Nažalost, Stefan nije niti dočekao svoj profesionalni MMA debi. Ostaje veliki žal za ugašenim životom ovog mladog sportaša kojeg MMA Savez Srbije navodi kao ‘‘MMA borca izuzetnog talenta i posvećenosti.‘‘

‘‘Njegov neizmjerni talenat, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag. MMA Savez Srbije potresen je ovim gubitkom i iskreno izražava sućut obitelji i prijateljima. Počivaj u miru!‘‘, poruka je Saveza.

Arena Fight također navodi kako se radi o momku ‘‘koji će zauvijek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao netko tko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag.‘‘

Što drugo dodati, osim da obitelji i prijateljima želimo iskrenu sućut, a Stefanu Saviću želimo da počiva u miru Božjem.

Linker
21. ožujak 2024 15:15