Regija

Vaso Bakočević ‘bocnuo‘ Croatu Barrija: ‘Trebao sam ga napucati u lubanju, ovo će me proganjati čitav život‘

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Psycho Tv By Vaso Bakočević)
Ne može se pomiriti sa scenarijem FNC 13 priredbe u Beogradu

Iako je od FNC 13 priredbe u Beogradu prošlo gotovo dva mjeseca, točke na "i" još uvijek nema. Dan danas često se govori o svim borbama koje smo mogli gledati na tom događaju u Pioniru, a očekivano, najviše se priča o revanšu Vase Bakočevića i Francisca Barrija.

Croata je slavio gušenjem u drugoj rundi te utišao punu dvoranu. Bio je masovno izviždan, ali to ga nije spriječilo da pruži sjajnu izvedbu i lakoćom savlada svog protivnika. S druge strane, Crnogorac razočarao je mnoge svojim nastupom te je sada i priznao da žali što nije učinio određenu stvar.

Naime, prije meča je izjavio da će, ako mu se za to pruži prilika, baciti "soccer kick" u glavu svog protivnika (udariti ga nogom dok je na podu). Na početku druge runde, "Psihopata" je nakratko bacio Barrija u nokdaun, ali nije ispunio svoje obećanje, za čime jako žali prema onome što je podijelio na svom Instagramu.

"Iskreno, to će me vjerojatno proganjati cijeli život. Rekao sam da ću to napraviti ako dobijem priliku, ali mislio sam da ga mogu završiti na ‘normalan‘ način. Za***ao sam se, trebao sam napucati volej i završiti priču!"

image

Instagram story Vase Bakočevića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/VASO BAKOčEVIć

Barrio je tada došao do 12. trijumfa u profesionalnoj karijeri, dok je Bakočević upisao 24. poraz.

Linker
28. travanj 2024 15:21