Regija

Vaso Bakočević isprozivao Filipa Pejića: ‘Njega nije nokautirao samo onaj koji je žurio na bus‘

Vaso Bakočević

 SCREENSHOT/YOUTUBE (3X5, VOYO HRVATSKA)
Upravo ga u Puli u rujnu čeka borba protiv Pejića gdje će biti finale FON-a

Ono što najviše iščekujemo ovog vikenda jest novi nastup Vase Bakočevića kojeg čeka borba na BFKC 56 priredbi u Bugarskoj 22. ožujka. Protivnik u njegovom četvrtom meču bez rukavica bit će mu egipatski borac Ramadan Nooman. Povodom toga bio je gost u 3x5 Podcastu gdje je za početak istaknuo da mu je bitna samo pobjeda i ništa više od toga

"Zanima me samo pobjeda. Nije bitno hoću li ga završiti, neću nigdje žuriti", započeo je Bakočević pa nastavio:

"Imam tri meča, to je u odnosu na protivnika velika prednost koji će debitirati. Iskreno, mislim da ću ga izmasakrirati. Sve je na mojoj strani, ali vidjet ćemo, jedna greška te može koštati".

Otkrio je i da uvijek potpisuje s organizacijama ugovor na jedan meč, pa je istaknuo:

"Sve govori prema toma da ću uskoro rukavice okačiti na klin i nastaviti se tući golim šakama. Ne mogu reći da ću to stvarno napraviti jer imam masu dobrih ponuda, ali u mojoj glavi ja sam bare knuckle borac, te bivši MMA borac".

Pričalo se i o tome da je na KSW-u prošle subote nastupao Daniel Rutkowski, a "Psihopata" se odmah sjetio tko je to zbog mrskog mu rivala, Filipa Pejića.

"Nešto mi je poznat, a onda se sjetim da je to lik koji je nokautirao Pejića, a ti kad pogledaš, Pejića nije nokautirao, samo onaj koji je žurio na bus", rekao je Bakočević kojeg čeka borba u Puli u rujnu upravo protiv Pejića, a prije toga snimit će reality show FON o kojem ćete moći pročitati u intervjuu s Draženom Forgačem kojeg ćemo objaviti krajem ovog tjedna kao svojevrsnu najavu za FNC 15 u Ljubljani i uvertiru za tekuću godinu.

Linker
19. travanj 2024 02:14