Regija

Vaso Bakočević za više od pola kilograma pao na službenom vaganju: Meč će se ipak održati, dio honorara ide protivniku

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Psycho Tv By Vaso Bakocevic)
Unatoč tome što nije zadovoljio vagu, meč će se ipak održati, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego čekati sutrašnji meč

Sutra navečer Vasu Bakočevića očekuje novi nastup u boksu golim šakama, odnosno, debi za najjaču promociju kada je u pitanju ovaj sport, BKFC. BKFC 58 se sutra održava u Bugarskoj, a u sunaslovnoj borbi večeri gledat ćemo ‘‘Psiha‘‘ protiv Ramadana Noamana, borca iz Egipta kojemu će ovo biti prvi meč.

Kako se priredba održava sutra, danas je na rasporedu bilo službeno vaganje. Vaso je tijekom jutra objavljivao ‘‘storyje‘‘ na kojima se vidi kako i dalje skida kilograme, a nešto kasnije se javio s lošijim vijestima.

Naime, Vaso nije uspio proći na službenom vaganju, a u videu je rekao kako je bio pretežak za nekih 600 do 700 grama. Dobra stvar jest što će se meč održati, no deset posto svoje zarade Vaso će morati dati protivniku. Također, naveo je kako mu je u slučaju nokauta obećan bonus te će na taj način moći zaraditi dio honorara koji mu je oduzet. U svakom slučaju, Vaso je izjavio kako ‘‘se ima para‘‘ te ga ovo nije pretjerano poremetilo.

Ovo će Vasi biti četvrti meč u boksu bez rukavica, a do sada je slavio sva tri puta. Posljednji je puta u ovom sportu nastupio na ARMMADA 4 priredbi kada je prekidom pobijedio Luku Zebeca, a sutra ga očekuje nezgodni Noaman. Noamanu će ovo biti prvi nastup u boksu golim šakama, no radi se o borcu sa solidnim iskustvom u MMA-u i kickboksu.

Unatoč tome što nije zadovoljio vagu, meč će se ipak održati, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego čekati sutrašnji meč. Glavni dio večeri starta u 21 sat, a Vaso će se boriti u sunaslovnoj borbi večeri.

Linker
03. travanj 2024 02:33