Regija

Vaso Bakočević najavio da se u petak vraća u MMA borilište: Postoje dvije opcije za protivnika

Vaso Bakočević

 Instagram, Vaso Bakočević
U devetom mjesecu prošle godine je najavio da se povlači iz MMA-a, no već ovog petka nastupa na SBC-ovoj priredbi

Iako je prošle godine nakon poraza na SBC 44 priredbi najavio povlačenje iz MMA-a, Vaso Bakočević je najavio povratak. To nije iznenadilo fanove jer bi uistinu bilo čudno da se borac poput Vase povuče iz sporta koji ga je učinio popularnim, tako da je danas na svom YouTube kanalu najavio i novi meč.

Osim MMA-a, Vaso se počeo baviti boksom golim šakama gdje mu za sad ide jako dobro, no ovoga petka se vraća u kavez gdje će odraditi novu MMA borbu. Kao i prethodna, i ova borba će biti na SBC-u, no protivnik još uvijek neće biti otkriven javnosti.

‘‘Htio sam da zakažem boks ili bare knuckle meč, ali jako je to teško. Pogotovo bare knuckle. Jako je teško naći organizaciju koja organizira takve vrste borbi, pogotovo ovdje na Balkanu. Imao sam neku ponudu iz Rusije, ali to jednostavno nije realno. Imao sam ponudu da boksam na ‘Hard Core‘, to je ruska organizacija, s prvakom i to kategorija iznad. Mislim da bi se vratio bez prednja dva zuba‘‘, rekao je Vaso na svom YouTube kanalu.

‘‘Zakazao sam svoj novi meč koji će već biti u petak, 17.2. i bit će moj povratak u MMA. Što su naravno svi i očekivali, jer da se razumijemo, ono što sam rekao nakon svog posljednjeg poraza u septembru (9. mjesec) je bila potpuna laž i prevara.

U videu je još rekao da za protivnika imaju dvije opcije, jedan strani i jedan regionalni borac. Ovaj prvi, kako kaže Vaso, nije siguran tako da su iz organizacije pronašli i zamjenu. Nije precizirao o kome se radi, tako da nam ostaje za vidjeti s kim će se točno Vaso boriti. Borba će se održati do 80 kg.

Linker
13. travanj 2024 10:49