Regija

Vaso Bakočević sinoć brzim prekidom pobijedio Matića, zatim poručio kritičarima: ‘Ujutro na rabotu‘

Vaso Bakočević

 Instagram, Vaso Bakočević
Nakon objave protivnika fanovi su ga počeli ismijavati, no Vasu to nimalo ne dira te im je imao štošta za reći

Iako je nakon posljednjeg MMA nastupa najavio mirovinu, rijetko tko mu je povjerovao. Vaso Bakočević je tu najavu opisao riječima ‘‘laži i obmane‘‘, a većini fanova je ipak bilo jasno da ‘‘Psycho‘‘ ipak neće odustati od matičnog sporta. Sinoć je nastupio na SBC 47 priredbi, a očekivano je bio uspješan.

Vaso se u posljednje vrijeme više počeo baviti boksom golim šakama i ‘‘freak fightovima‘‘, a najavio je bio i kako od njegove MMA karijere više nema ništa. U devetom mjesecu prošle godine ga je porazio Max Denner Vieira ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, nakon čega je Vaso ostavio rukavice u kavezu i rekao da ga MMA više ne zanima.

No, ranije ovog tjedna je najavljeno kako se ipak vraća matičnom sportu, a kao protivnik mu je došao Davor Matić, bosanskohercegovački borac koji je u trenutku meča imao 13 uzastopnih poraza. Naišlo je to na brojne kritike, no Vaso ga je očekivano riješio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Nakon toga se obratio svim ‘‘hejterima‘‘:

‘‘Pobjeda tehničkim nokautom nakon 30-ak sekundi borbe. Hvala SBC-u i hvala protivniku koji je uletio kao zamjena par dana prije eventa… Ne znam što su neki ljudi kivni na mene što sam otišao da uzmem par somića, upišem pobjedu i lijepo se zabavim a da se ni ne oznojim. I vi bi kad bi ste mogli, nego bolje da navidate sat ujutro za rabotu i da se pustite mene‘‘, napisao je Vaso između ostalog na svom Instagram profilu.

Nakon toga je još rekao kako sada slijedi ‘‘Jokerov‘‘ meč na Brave 69 priredbi koja se večeras održava u beogradskoj Štark areni, nakon čega idu na Tajland na pripreme.

Linker
22. travanj 2024 22:32