Regija

Vaso Bakočević najavio je kraj MMA karijere: ‘Odjavit ću se iz MMA-a brutalnim nokautom‘

Vaso Bakočević

 sportal.blic.rs
Nakon svog meča s Filipom Pejićem u rujnu, ‘‘Psycho‘‘ će se posvetiti boksu bez rukavica

Vaso ‘‘Psycho‘‘ Bakočević najavio je kako se više neće boriti po MMA pravilima. Naime, FNC organizira priredbu 7. rujna u Puli u sklopu Fight of Nations finala, a crnogorski borac tvrdi kako će tada posljednji puta sudjelovati u MMA borbi. Protivnik će mu biti dobro nam poznati borac iz zagrebačke Trnave, Filip ‘‘Nitro‘‘ Pejić (16-8-2).

Nakon čak 68 profesionalnih MMA nastupa (43-24-1), iskusni Bakočević je putem društvenih mreža poručio kako će napustiti MMA u velikom stilu, a nakon toga će se posvetiti boksu bez rukavica.

‘‘Meč između mene i Pejića se održava 07. 09. u pulskoj areni u sklopu FON finala, a nažalost je po MMA pravilima. Ozbiljno ću se spremiti i da se odjavim iz MMA-a kako odlikuje, a to je brutalnim nokautom. Nakon meča ću one rukavice da navulam nogom preko ograde‘‘, rekao je Bakočević putem Instagrama.

Početkom godine podijelio je da je potpisao ugovor s BKFC-om, vodećom promocijom boksa bez rukavica. Debitirao je na BKFC 58 priredbi u ožujku i ostvario pobjedu većinskom odlukom sudaca protiv Ramadana Noamana.

https://fightsite.hr/fightsite/ufc/ufc-ov-analiticar-i-borac-sutrasnje-priredbe-imenovao-tko-je-najveca-prijetnja-leonu-edwardsu-15481397

Zadnji puta smo ga gledali na FNC 17 priredbi u Beogradu 1. lipnja kada je u ‘‘bare knuckle‘‘ meču svladao Alexandra Ribeira jednoglasnom odlukom u dramatičnoj borbi za pamćenje.

U svojem oproštajnom MMA nastupu u Puli u rujnu čeka ga ‘‘Nitro‘‘ Pejić koji je svoja posljednja dva meča odradio pod okriljem FNC-a. Slavio je prekidom u prvoj rundi na FNC-u 9 u prosincu 2022. godine, a prošle godine u svibnju ga je nokautom zaustavio Rony Mariano Bezerra na FNC-u 11.

Linker
26. srpanj 2024 10:21