Regija

Vaso Bakočević otkrio gdje će odraditi sljedeću borbu: Čeka ga poljski glumac i ‘freak fighter‘

Vaso vs Muranski

 Instagram (vaso Psycho)
Iako pravila još nisu otkrivena, sigurno će biti nešto zanimljivo

Nakon što se jučer vratio iz petodnevne mirovine, Vaso Bakočević je večeras putem svog Instagram profila objavio i nešto više detalja. Iako nije rekao o kakvim se točno pravilima radi, rekao je samo da će biti ‘freak fight‘ što će sigurno uključivati i neka drugačija pravila.

Prošlog je tjedna Vaso nakon poraza na SBC-ovom eventu rekao kako ga MMA više ne privlači, da želi neku promjenu. Također je rekao da će od sad raditi samo boks golim šakama no ovog puta će sigurno biti i nešto ekstremnije.

Vasin protivnik sljedećega vikenda bit će Mateusz Muranski, inače glumac koji ima i pet mečeva. Pobijedio je od toga četiri, a ima i jedan boksački meč koji je izgubio. Zanimljiva je stvar da je Muranski do sad nastupao u poluteškoj kategoriji, a meč njega i Vase bit će do 95 kilograma.

Još uvijek nije otkriveno po kakvim će se pravilima boriti, ali navedeno je kako će organizacija kasnije objaviti detaljnije kada je riječ o tome.

Muranski se osim ‘freak borbama‘ bavi i glumom, te se može naći kako je već glumio u nekoliko poljskih filmova i serija. Što se samog eventa tiče, radi se o MMA Attack 4 priredbi na kojoj će osim Vase i Muranskog nastupiti i imena poput Olija Thompsona, Zuluzinha, Artura Sowinskog i drugi.

Priredba će se održati u subotu, 24.9.

Linker
26. travanj 2024 05:06