Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević gotovo 20 kilograma lakši od protivnika: Pogledajte kako je prošlo sučeljavanje

Vaso Bakočević vs. Mateusz Muranski

 Screenshot (youtube, Mma Attack)
Popularni crnogorski MMA borac sutra će nastupiti u boksačkom meču

‘‘E pa lagao sam‘‘, izjava je Vase Bakočevića koja je uslijedila samo nekoliko dana nakon što je na SBC-u u Beogradu glatko poražen u prvoj rundi, a zatim je obznanio kako se povlači iz MMA-a. Čak je Vaso položio i rukavice na sredini kaveza nakon poraza na SBC 44 eventu, ali rijetko tko mu je vjerovao da se uistinu povlači, iako je dan kasnije objavio i službeno priopćenje u kojem je istaknuo kako ga MMA više ne zanima.

Šest dana nakon umirovljenja na SBC-u, ‘‘Psihopata‘‘ je već objavio sljedeći nastup koji ga čeka sutra u Poljskoj. Vaso će se boriti u sklopu MMA Attack 4 eventa, ali ovaj puta neće nastupiti u MMA-u.

‘‘Klasičan boks, rukavice osam unci, tri puta po tri minute‘‘, napisao je Vaso u sklopu današnje objave na Instagramu, a uz to je i dodao:

‘‘Vaganje je završeno. Ne znam ni što smo gubili vrijeme na ovo. 20 kilograma razlike, ali koga boli za to. Došli smo ovdje da nanesemo što više bola, kako sebi tako i svojim bližnjima. On je veći, ja sam brži i još preostaje da vidimo tko je luđi i tko je spreman ići do kraja. Hvala za podršku, hvala za hejt, hvala za sve moj Sandokane. Nema smrti bez sjekire, zapamtite.‘‘

Dakle, Bakoćević je danas odradio vaganje uoči eventa. Vaga mu je pokazala 80,6 kilograma, a njegov protivnik težak je 99,8 kilograma. Dakle gotovo je 20 kilograma razlike između njih dvojice.

Inače, Vasin protivnik Mateusz Muranski nije samo borac, nego i glumac. Iza njega je šest MMA mečeva (4-2-0), a u drugom mjesecu ove godine nastupio je i u boksačkom ringu, ali izgubio je jednoglasnom odlukom. Radi se o borcu daleko manjeg borilačkog iskustva nego što ga posjeduje ‘‘Psihopata‘‘, ali razlika u kilaži je drastična.

Event ove Poljske organizacije započinje sutra od 19:00h, a Bakočević nastupa u sunaslovnoj borbi večeri, točnije u osmom meču po redu. Oli Thompson i Adam Wieczorek predvode event, a bit će tu svakojakvih čudnovatih mečeva. Serigne Ousmane Die poznatiji kao ‘‘Bombardier‘‘ odmjerit će snage sa Zuluzinhom. Senegalac je težio 152,6 kilograma, ali to je prava ‘‘sitnica‘‘ naspram Zuluzinha kojem je vaga pokazala nevjerojatnih 198 kilograma.

U svakom slučaju, bit će to zanimljiva večer u poljskom Bedzinu. Event možete gledati kupnjom PPV-a preko njihove službene web-stranice, a cijena PPV-a iznosi 6,37 eura.

Linker
19. travanj 2024 02:29