Regija

‘Crazy‘ protiv ‘Psiha‘: Vaso će se boriti protiv poljskog teškaša u sportu u kojem se dosad nije okušao

Crazy vs. Vaso

 High League
Crnogorski MMA borac objavio je sve informacije o svom sljedećem nastupu

‘‘Večeras ćete saznati za koju sam organizaciju potpisao i s kim se borim u decembru (12. mjesec). Nije MMA, nije ‘bare-knuckle‘, nije boks.‘‘, napisao je Vaso Bakočević ranije danas na svom Instagram profilu.

‘‘Psihopata‘‘ kao da je naumio okušati se u što više najopasnijih borilačkih sportova za svijetu, a ukoliko malo prevrtite njegovu karijeru unatrag, spoznat ćete kako Vaso nikada nije odradio profesionalni kickboksački meč. To će se uskoro promijeniti.

Vaso je uogovrio borbu na eventu HIGH League 5, a protivnik u meču prema kickboksačkim pravilima bit će mu Dawid Zalecki.

‘‘Potpisao sam za HIGH League kao što sam i htio. Umjesto ‘Minimajka‘ (Mateusz Krzyzanowski), dobio sam za protivnika teškaša Davida ‘Crazyja‘ Zaleckog. Nadimak mu je ‘CRAZY‘ i stoga jedva čekam da vidimo tko je luđi. Debitiram u K-1, ali ne s ‘balončinama‘ (velike kickboksačke rukavice, op.a.), već sa ‘EXTREME K-1‘ malim rukavicama od četiri unce.‘‘, napisao je Vaso u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu.

O Dawidu Zaleckom teško je pronaći nešto više informacija. Debitirao je u šestom mjesecu ove godine, a s tri nokdauna u prvoj rundi pobijedio je Alana Kwiecinskog, također pod okriljem HIGH Leaguea. Vaso je otkrio da se radi o teškašu, a Vasi će to biti zapravo drugi uzastopni meč protiv teškaša.

U devetom mjesecu Vaso je porazio Mateusza Muranskog u boksačkom meču, a Muranski je na vaganju težio 99,8 kilograma. Bakočević se očito u potpunosti odlučio karijeru usmjeriti ka ovakvim ‘‘freak‘‘ mečevima, a mnogi će se složiti da je to nešto u čemu se jako dobro snalazi.

Što se HIGH Leaguea tiče, radi se o poljskoj MMA organizaciji, a event na kojem će nastupiti Vaso održat će se 10. prosinca (12. mjesec) u Lodzu.

Linker
23. travanj 2024 03:04