Regija

Vaso Bakočević prozvao ‘Croatu‘: ‘Meni je ugovor stigao, tebe čekamo debeli‘

Vaso Bakočević i Francisco ''Croata'' Barrio
 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Čini se kako se jedna od iščekivanijih regionalnih borbi uskoro biti ugovorena

Dugi niz vremena prozivaju se argentinsko-hrvatski borac Francisco ''Croata'' Barrio (8-2-0) i crnogorski MMA borac Vaso ''Psihopata'' Bakočević (40-21-1). Njihova prepucavanja putem društvenih mreža i medija nerijetko privlače pažnju regionalne MMA scene, a puno je onih koji napokon žele vidjeti meč između dvojice spomenutih boraca. Sudeći po jučerašnjim objavama na Instagram profilima dvojice boraca, čini se kako smo sve bliže ugovaranju ove borbe.

Vaso Bakočević jučer je inicirao raspravu prozivkom ''Croate'', a Crnogorac je pritom otkrio kako je njemu ugovor već pristigao te je on završio pregovarački dio posla i sada čeka Francisca.

''Ja sam mislio da si ti opasan i da te kilaža ne zanima...da ćeš se pobit sa mnom u 3 ujutro da te dignu iz kreveta, a sad kukaš o kilaži. Meni je ugovor stigao, ispunjeni su svi moji zahtjevi, tako da sam spreman...tebe čekamo debeli'', napisao je Vaso na svom Instagram profilu, a na odgovor ''Croate'' nismo dugo čekali.

image
Story Vase Bakočevića
Instagram (vaso Bakočević

''Ja sam spreman debeli. Bilo kad, bilo gdje'', kratak i jasan bio je Barrio.

image
Story Francisca Barria
Instagram (francisco Barrio)

I dalje se nameće pitanje gdje i kada će se ovaj dvojac boriti. Špekuliralo se o njihovom borbi u sklopu KSW-ove priredbe koja se u rujnu trebala održati u pulskoj Areni, no s obzirom da se takva priredba neće održati u skorije vrijeme, čeka se rezervna varijanta. Možda je upravo ovo ''superfight'' koji FNC sprema za svoju iduću priredbu na kojoj će biti održano i polufinale ovosezonskog Armagedon turnira. Taj događaj održati će se 11. rujna ove godine na Tvrđavi sv. Mihovila.

Linker
26. travanj 2024 03:53