Regija

Velika prilika: Sara Luzar-Smajić potpisala za poljski KSW?!

Sara Luzar-Smajić
 Instagram
Mlada hrvatska borkinja navodno bi karijeru trebala nastaviti u najboljoj europskoj MMA promociji

Čini se kako je Sara Luzar-Smajić napravila veliki iskorak u svojoj MMA karijeri. Prema informacijama do kojih je stigao Fight Site, mlada hrvatska borkinja trebala bi se uskoro priključiti KSW-ovom rosteru!

Ugovor je navodno potpisan, ali ništa još nije službeno pa ćemo reći da se još uvijek radi o informaciji smještenoj u sferi glasina.

U svakom slučaju, čeka se potvrda poljske promocije u kojoj su ovih dana zaokupljeni pripremama za veliki KSW 59 koji se 20. ožujka održava u Lodzu.

Pokažu li se informacije o Sari točnima, pred njom je uzbudljiva 2021. godina u kojoj bi trebala odraditi svoj prvi nastup nakon što je u rujnu jednoglasnom odlukom sudaca na EMC 5 priredbi pobijedila Kaylee Vos.

Luzar-Smajić u dosadašnjoj je MMA karijeri, barem prema Tapologyju, odradila tri meča. Debitantski nastup imala je u travnju 2018. kada je uspješnija od nje bila Talijanka Angelica Vezzoli, no od tog se poraza Sara oporavila svladavši Belgijku Kelig Pinson, a potom i ranije spomenutu Nizozemku Vos.

Sara već otprilike dvije godine živi i trenira u Njemačkoj. U düsseldorfski UFD Gym prvo je stigla na probni rok, no vrlo je brzo oduševila Ivana Dijakovića koji joj savjetovao da uzme kartu u jednom smjeru. Sara ga je očito poslušala te se smjestila u svoj novi borilački dom u kojem i dan danas radi na svom profesionalnom razvoju.

Linker
20. travanj 2024 18:13