Regija

(VIDEO) Ante je nakon pobjede potrčao među hrvatske navijače, a odmah ih nazvao i Cro Cop!

Ante Delija i Stipe Drviš

 Twitter, Pfl
Ante je u prvoj rundi nokautirao Scheffela i uzeo turnir i glavnu nagradu

Ante Delija noćas je po drugi put pobijedio Matheusa Scheffela i došao do najveće pobjede u svojoj karijeri jer je, osim turnira, osvojio i milijun dolara što je bila glavna nagrada. Sve borbe u ovoj sezoni je rutinski riješio tako da i nije bilo upitno koliko je kvalitetniji borac od Scheffela.

U intervjuu nakon borbe je pričao o svom lomu noge prije par godina, bolnicama i operacijama te se zahvalio supruzi na svemu što čini za njega. Nema se tu što za nadodati, zaslužio je apsolutno svaki dio glavne nagrade, a odmah nakon borbe ih je na video-poziv nazvao legendarni Cro Cop.

Što se borbe tiče, Ante ju jeotvorio s nekoliko direkata te je tjerao Scheffela na povlačenje prema žici. Scheffel je vraćao direktima i nekoliko lijevih krošea, ali Antin desni direkt je uzdrmao Brazilca. Delija je ušao u ‘‘double leg‘‘ ali Scheffel je obranio i otišao leđima na žicu, te je Ante bio u dominantnoj poziciji u klinču. Nakon što su se razdvojili Ante je pogodio lijevi kroše koji je opet uzdrmao Scheffela, a serijom udaraca uz žicu završio je Brazilca i osvojio PFL-ov turnir.

Nakon borbe Ante i njegov trener Stipe Drviš su emotivno proslavili veliku pobjedu, a video proslave možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 05:09