Regija

(VIDEO) Antonio Plazibat pred Glory 76: 'Nakon ovog turnira trebao bih biti treći teškaš svijeta!'

Antonio Plazibat
 screenshot/YouTube
19. prosinca održava se Glory 76 priredba, a dio nje je i nastup Antonija Plazibata

Trenutno najbolji hrvatski kickboksač borit će se za deset dana u Glory 76 turniru teške kategorije, gdje ga prvo čeka revanš protiv Nordinea Mahieddinea, a u slučaju pobjede finalni ogled s Levijem Rigtersom ili Massinissom Hamailijem. Tim putem s njim smo odradili intervju na relaciji Zagreb-Amsterdam.

Kroz intervju smo dobili informaciju o tome kako se Plazibat snalazi u glavnom gradu Nizozemske, kako izgledaju sparinzi s Badrom Harijem te koji još borci dolaze na treninge u glasoviti Mike's Gym. Otkrio nam je nešto o odnosu s Harijem izvan dvorane te o ulaznoj pjesmi, koja u svom nazivu nosi upravo ime njegovog glavnog trening partnera, ujedno sudionika glavne borbe Glory 76 priredbe.

Glavni dio ipak je posvećen povratku nakon godinu dana bez borbe i turniru kojim Plazibat može puno toga dobiti, unatoč tome što je favorit i što na neki način brani svoju poziciju i status na rosteru najveće svjetske kickboxing promocije. Prošli smo kroz strategiju kakva je potrebna na takvom turniru, ali i kroz analizu protivnika, a na kraju smo se dotakli i onoga što očekivati od 2021. godine.

Pogledajte i pripremite se za Glory 76!

Linker
16. travanj 2024 15:20