Regija

(VIDEO) Balski i ‘Savage‘ susreli se nakon meča: ‘Hvala ti i volim te!‘

Alen Babić i Adam Balski

 Screenshot (youtube, Ringpolska)
Oba boksača ostavila su zadnje atome snage unutar ringa u O2 Areni

Teško se boksački stil Alena Babića može bolje opisati nego li njegovim nadimkom. ''Savage'' (divljak) nadimak je koji mu je dodijelio Dillian Whyte, a dovoljno je pogledati samo jedan od Babićevih mečeva da se uvjerite zašto nosi taj nadimak.

Sinoćnja borba protiv Poljaka Adama Balskog samo je još jedna potvrda da je Babić pravi divljak. Međutim, Adam Balski također bi ponosno mogao nositi nadimak sličan tome.

Iako ga je Babić kroz deset rundi konstantno lomio pritiskom, Poljak niti u jednom trenutku nije bio izvan borbe, a opasan je bio sve do samog kraja borbe.

Što bi se u sportskom žargonu reklo, oba boksača ostavila su srce u ringu. Šteta je što netko u takvim mečevima mora osjetiti gorak okus poraza, ali takav je sport.

Unatoč porazu, Balski može biti ponosan na svoju hrabru predstavu, a zaslužio je i veliko poštovanje našeg Alena Babića. ''Savage'' i Balski susreli su se u svlačionici nakon meča, a Babić mu je više puta zahvaljivao na sjajnom meču i govorio mu je da ga voli.

Pozirali su Balski i Babić pred objektivima te su pokazali kako se pravi sportaši i ratnici trebaju ponašati. Oni su svoje pričali unutar ringa, a sada im preostaje uzajamno poštovanje i uspomene na meč kojim su podigli londonsku publiku na noge.

Susret Babića i Balskog pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 07:02