Regija

(VIDEO) Batur je ubojitim laktovima završio Elliotta: Pogledajte završnicu tog meča

Martin Batur vs. Paul Elliott

 Twitter (one Championship)
30-godišnji Zadranin našao se u velikim problemima na samom početku, ali pokazao je srčanost i pribranost

Jako uzbudljiv meč pružili su nam Paul Elliott (4-2-0 prema Sherdogu, 3-2-0 Tapolog) i Martin Batur (8-3-0) na ONE Championship: 160 eventu. Hrvatski teškaš debitirao je za ONE, a engleskom teškašu bio je ovo drugi nastup pod okriljem ONE-a, nakon što je u debiju nokautiran u prvoj rundi.

Nije se Elliott puno bolje proveo ni u svojem drugom nastupu za ONE. Međutim, nije bio niti daleko od pobjede. Već nakon 40-ak sekundi borbe, engleski teškaš sjajno je pogodio lijevim krošeom i Batur je završio na tlu. Djelovalo je kao da je Hrvat nokautiran i da će Elliott dovršiti posao s još par udaraca, no Batur se nekako uspio pridići i kroz klinč je smirio Elliotov nalet.

Dok je Batur i dalje djelovao pomalo uzdrmano, Elliott se odlučio na pokušaj ‘‘double leg‘‘ rušenja. Batur je taj pokušaj obranio, a iskoristio je priliku dok je Elliott još bio na koljenima, srušio ga je i završio u gornjoj poziciji u parteru. Imao je Paul dobar pokušaj izvlačenja i vraćanja na noge, ali Batur ga je uspio iskontrolirati i zadržati u donjoj poziciji.

Ubrzo je Zadranin došao do ‘‘full mounta‘‘ i sjajnim ‘‘GNP-om‘‘ krenuo je po finiš. Elliott je bio u pukom preživljavanju i bilo je pitanje vremena kada će borbi doći kraj. Batur je prvo sjajnim ‘‘hammerfistovima‘‘ ispogađao Elliotta, a nakon što je počeo brutalno plasirati udarce laktovima, Herb Dean odlučio je prekinuti meč. Tri minute i 48 sekundi bilo je dovoljno Martinu da upiše svoju prvu pobjedu pod okriljem ONE-a.

Njegovu pobjedu popratio je Roberto Soldić koji je nedavno potpisao za ONE, a danas je bio u kutu kolege iz UFD Gyma. Batur je za svoju pobjedu nagrađen i s 50 tisuća dolara bonusa.

Linker
16. travanj 2024 19:21